Home WINNEN: 4x Goldwell Kerasilk Control pakketten
Winacties

WINNEN: 4x Goldwell Kerasilk Control pakketten

Wil jij ook controle over je eigenwijze haar? We hebben een hele leuke winactie met 4 fantastische prijzen want we mogen 4 complete KERASILK Control Haarpakketten weggeven t.w.v. € 123,30. Lees daarom snel verder en doe mee!

De Goldwell Kerasilk Control serie bevat de ideale producten voor iedereen die droomt van glad en pluisvrij haar! Het haar wordt zachter en beter handelbaar en bovendien is pluizig haar verleden tijd! De lijn controleert en kalmeert de haarstructuur. Alle producten bevatten het speciale glyoxyzuur, dat vorm geeft door in het haar binnen te dringen en extra verbindingen te creëren door de warmte van hittestylers.

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom jij glad en zacht haar wilt
  2. Je kunt meedoen t/m 7 september 2021
  3. We maken de winnaars op 8 september bekend via FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 4 x complete Goldwell Kerasilk Control thuisproduct haarpakketten weggeven t.w.v. €123,30.

Elk pakket bevat de volgende producten:

  • Kerasilk Control Shampoo
  • Kerasilk Control Conditioner
  • Kerasilk Control Intensive Smoothing Mask
  • Kerasilk Control Smoothing Fluid
  • Kerasilk Style Texturizing Finishing Spray

Meer informatie over Kerasilk Control

Naast de lijn voor thuisgebruik, zijn er ook 2 fijne treatments, die je bij de Goldwell kapper kunt laten doen. De Kerasilk Control salonservices Keratin Treatment en De-Frizz Service bieden langdurige resultaten dankzij de hoogwaardige KeraShape Technology. Deze dringt diep in het haar binnen en werkt intensief in op de haarstructuur.

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen.