Home WINNEN: 3x Goldwell Kerasilk Control haarpakketten
Winacties

WINNEN: 3x Goldwell Kerasilk Control haarpakketten

De feestdagen staan weer voor de deur en al moeten de feestjes kleiner dit jaar, we gaan het nog wel VIEREN! En daar hoort ook een feestkapsel bij dat mooi in model blijft. Voor al die feestneuzen hebben we een geweldige winactie, waarbij je kans maakt op een van de 3 Goldwell KERASILK Control Haarpakketten t.w.v. € 73. Elk pakket bevat bovendien een prachtige toillettas, zodat je jouw favoriete haarspullen altijd bij de hand hebt. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

De Goldwell Kerasilk Control serie biedt verschillende producten die je haar gezond en glad houden, zonder pluis! Alle producten bevatten het speciale glyoxyzuur, dat vorm geeft door in het haar binnen te dringen en extra verbindingen te creëren door de warmte van hittestylers. Dat maakt dit pakket ideaal voor iedereen die verlangt naar een mooi feestkapsel zonder zorgen.

Wat moet je doen?

  1. Reageer op deze post waarom jij een feestlook wilt
  2. Je kunt meedoen t/m 16 december 2021
  3. We maken de winnaars op 17 december bekend via FACEBOOK
  4. Succes!

Wat kun je winnen?

We mogen 3 x Goldwell Kerasilk Control haarpakketten weggeven t.w.v. €73,-.

Elk pakket bevat de volgende producten:

  • Kerasilk Control Shampoo
  • Kerasilk Control Conditioner
  • Kerasilk Style Texturizing Finishing Spray
  • Luxe toilettas

Meer informatie over Kerasilk Control

Naast de lijn voor thuisgebruik, zijn er ook 2 fijne treatments, die je bij de Goldwell kapper kunt laten doen. De Kerasilk Control salonservices Keratin Treatment en De-Frizz Service bieden langdurige resultaten dankzij de hoogwaardige KeraShape Technology. Deze dringt diep in het haar binnen en werkt intensief in op de haarstructuur.

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De winnaar moet een Nederlands adres hebben waar we de prijs naartoe kunnen sturen.