Home WINNEN: 2 x entree Oolaboo University
Winacties

WINNEN: 2 x entree Oolaboo University

Op 6 april 2020 organiseert Oolaboo een geweldige dag voor ondernemers in de kappers- en barberbranche! En om het nog leuker te maken: wij  mogen 2 kaarten voor de Oolaboo University t.w.v. €200,- weggeven. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

We verloten 2 vrijkaarten t.w.v. €200,-! Een fantastische prijs voor alle ondernemers die zichzelf serieus nemen! Lees hieronder wat je hiervoor krijgt. Wat moet je doen?

Dit moet je doen:

Omschrijf heel kort in een reactie onder de Facebook post wat jij doet om je klanten een persoonlijke ervaring te geven. That's all! Je kunt meedoen tot 20 maart. Dan maken we de 2 gelukkige winnaars bekend.

Dit kun je winnen:

Op maandagmiddag 6 april 2020 organiseert Oolaboo wederom The Oolaboo University. Een jaarlijks terugkerende middag met leerzame en inspirerende colleges. Oolaboo vindt dat salonondernemers respect verdienen voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van salonondernemers. Een middag om het ondernemerschap te vieren! Een middag met leerzame en inspirerende colleges verzorgd door verschillende sprekers. Tijdens The Oolaboo University sta jij als ondernemer centraal.

College 1: Schorem, Haarsnijder en Barbier

In 2011 ontstond bij Leen en Bertus het idee een barbershop te beginnen naar Amerikaans voorbeeld: veel chroom, een jukebox en fifties kappersstoelen. Op zoek naar geschikt meubilair stuitten ze in België op een 120 jaar oude spiegel en ging het originele plan de prullenbak in. De winkel moest er oud-Europees uit zien en een Hollandse naam krijgen. Na zeven maanden zoeken kwam opeens de naam Schorem voorbij. Diezelfde avond maakten zij de grootste plannen, ook voor een eigen pommade die Reuzel moest gaan heten. Volkomen belachelijk natuurlijk, want wie smeert er nu varkensvet in zijn haar? 8 jaar later hebben zij een zaak die loopt als een trein en zijn de producten wereldwijd verkrijgbaar. T
Tijdens The Oolaboo University vertellen Leen en Bertus hun verhaal over ondernemerschap, durf en doorzettingsvermogen.

College 2: Richard Koffijberg

Het kappersvak zit in zijn genen maar hij vond het ook altijd al inspirerend om zijn passie qua vakmanschap en business te ventileren. Zo was hij tien jaar lang vice-voorzitter van de ANKO om de Nederlandse kappers te vertegenwoordigen en had hij ook een internationale rol als voorzitter van Coiffure EU. Richard zal praten over de toekomst van de kappers branche, hoe ontwikkelt zich deze richting 2025? Zijn de huidige businessmodellen nog houdbaar, hoe belangrijk zijn innovaties, wat kunnen we van onze klanten verwachten en wat eisen zij van ons.

  • Aanvang: 12.00 uur, start met lunch
  • Einde: circa 17.00 uur borrel
  • Waar: Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel