Home WINNEN: 2 x 2 entreetickets The Hair X-perience
Winacties

WINNEN: 2 x 2 entreetickets The Hair X-perience

Kappers opgelet! De enige Nederlandse kappersbeurs The Hair X-perience komt er weer aan en wij mogen nu twee sets van 2 tickets twv €50,- verloten!

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er shows waar je geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen, demo’s waar je nieuwe dingen leert, look & learns waar je de nieuwste technieken kunt zien en onze exposanten waar je de beste deals kunt scoren. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de look & learns wordt er ingezoomd op de techniek achter de coupes.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Reden genoeg dus om deze inspirerende en leerzame beurs te bezoeken! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op 2 entreetickets twv €50,-!

Wat moet je doen?

  1. Vertel ons waarom je deze kappersbeurs wilt bezoeken
  2. Je kunt meedoen t/m 26 mei 2022
  3. We maken de winnaars op 27 mei bekend via onze FACEBOOK pagina
  4. Succes!

Korting

Bestel hieronder je tickets met €7,50 korting met code 9651

Voorwaarden winactie: we kiezen alleen winnaars als het aantal reacties in totaal het dubbele is van het aantal weg te geven prijzen. De prijzen worden alleen opgestuurd naar een adres in Nederland (dus geen adressen in België).