Home Win een van de 100 Wella Professionals EIMI styling pakketten!
Winacties

Win een van de 100 Wella Professionals EIMI styling pakketten!

Stem op look 1, 2 of 3 en win een haarpakket!

We hebben een superleuke actie voor je zodat je zelf kunt ontdekken wat EIMI met jouw haar doet. We geven samen met Wella Professionals  maar liefst 100 (ja HONDERD!) EIMI pakketten weg!

Welke look spreekt jou het meeste aan?

EIMI betekent letterlijk 'ik besta'. Met EIMI kun je jouw stijl uitdrukken door haarproducten te mixen, looks te combineren en het allemaal niet zo serieus te nemen. Met EIMI kun je zijn wie je wilt zijn. Om de keuze wat makkelijker te maken, zijn er 3 looks (hieronder) waar je uit kunt kiezen. Welke look zou je thuis willen maken met EIMI?

Meedoen is een fluitje van een cent!

1. LIKE WieWatHaar op Facebook!
Like-Button-8

2. Laat op onze Facebookpagina weten wat jouw favoriete look is (1, 2 of 3).REAGEER HIER MET JOUW KEUZE
That's all, klaar!


EIMI-selfie
Je hebt t/m 12 november 2015 om dit te doen. Uit alle reacties verloten we 100 EIMI pakketten en krijgen de winnaars deze producten thuis bezorgd. Daarna post je een selfie met jouw EIMI producten (zoiets als hierboven) op onze Facebook.
Alle selfies plaatsen we in een album waar iedereen op mag stemmen met likes. De 3 selfies met de meeste stemmen winnen een complete makeover twv €150  in een Wella kapsalon. Knippen, kleuren, krullen, je kunt het zo gek niet bedenken!
Succes!
Wie ben je, waar sta je voor en hoe wil je eruit zien? Voortdurend worden we geprikkeld op straat, door televisie, internet of reizen door verschillende culturen, stijlen en trends. Soms wordt het weleens too much want waar blijven wij in dit geheel? En dat is nou precies waar EIMI zich op richt; op jou!

Look 1 Shabby Chic

Look1

Stap 1

Breng de licht fixerende föhnlotion EIMI Perfect Setting aan over het gehele, vochtige haar voor volumineuze structuur met glans. Gebruik een grote ronde borstel en begin met fohnen bij de pony en ga verder naar de achterkant en zijkanten.
Steps-look1-1

Stap 2

Breng EIMI Perfect Me aan om het haar te beschermen tegen de hitte van de steiltang en voor extra hydratie. Gebruik een steiltang om het haar glad en glanzend te maken.

Stap 3

Om in de steile look wat textuur aan te brengen, toupeer je voorzichtig de lengten en punten. Vervolgens maak je de look af door nog een klein beetje Perfect Me met je handen te “scrunchen”

Look 2 Romantic Braid

look2

Stap 1

Breng EIMI Ocean Spritz aan op droog haar om een ruwe en matte textuur te creëren. Verdeel het haar in twee delen en begin aan de rechterkant van het hoofd.
steps-look2

Stap 2

Maak een vissengraat vlecht met een streng haar en laat de rest los hangen. Maak de vlecht richting het midden.

Stap 3

Neem nu een streng haar van de linkerkant en ga verder met de vissengraat vlecht. Laat het onderste gedeelte los hangen. Maak de vlecht niet de strak voor een zacht en nonchalant effect. Pluk het eventueel iets losser. Fixeer de look met EIMI Stay Styled.

Look 3 Casual Curls

look3

Stap 1

Breng EIMI Root Shoot aan vanaf de aanzet voor volume en EIMI Perfect Me op de rest van het haar om het haar te beschermen tegen de hitte van je styling tools en het tegelijkertijd te hydrateren en glans te geven. Föhn het haar met een grote ronde borstel om volume te creëren. Breng vervolgens scheidingen aan en krul het haar met een krultang.
steps-look3

Stap 2

Met je krultang maak je grote krullen. Bovenop het hoofd maak je de krullen naar achteren toe voor hoog volume.

Stap 3

Gebruik een zachte borstel en je vingers om de krullen van aanzet tot punten los te maken. Creëer gelijkmatige slagen over het hele hoofd. Voor een moderne look kun je het volume verminderen aan een kant door er een clip op te zetten met een tissue ertussen. Laat het haar af koelen.
Je kunt meedoen t/m 7 november 2015. Dit is een branded content artikel.

Meer over Wella Professionals!