Home Welk kapsel past bij de vorm van mijn gezicht?
Get the look

Welk kapsel past bij de vorm van mijn gezicht?

Waarom staat het ene kapsel je wel en het andere niet? Dat heeft alles te maken met de vorm van je gezicht. Als je bijvoorbeeld  een langwerpig gezicht hebt en je draagt je haar lang zonder pony maar met een middenscheiding, dan maakt het je gezicht alleen maar langer en lijziger. Daarom is het belangrijk dat er bij het knippen van een nieuw kapsel goed rekening wordt gehouden met de vorm van jouw gezicht. De kapper kan je hierbij uitstekend adviseren. Wil je zelf weten welke kapsel wel of niet mooi staat bij jouw gezichtsvorm?

Gezichtsvorm bepalen
Kijk in de spiegel met de haren uit je gezicht of zoek een foto op en kijk welke vorm jouw gezicht heeft. Meestal is je gezicht een samenstelling van meerdere vormen, kijk dan welke vorm het meeste overeenkomst heeft met jouw gezicht. Kijk hier voor de verschillende gezichtsvormen.

Beautynieuws.nl
Voor BeautyNieuws.nl houdt beauty meer in dan alleen traditionele cosmetica zoals crèmes en andere producten voor persoonlijke verzorging die je in de winkel kunt kopen. Een goed en eerlijk advies over de huid, een kapsel dat goed bij de persoon past, een make-up waarmee men de persoonlijkheid kan benadrukken en een lichaam om trots op te zijn, zijn minstens even belangrijk. Goede voeding en weinig stress dragen bij aan de gezondheid en dat zie je uiteraard ook aan de buitenkant. En, last but not least, gaat het over zelfvertrouwen en het schoonheidsideaal waar velen nog steeds aan willen voldoen. Ook de volledig onafhankelijke redactie van BeautyNieuws.nl gaat verder dan 'skin deep'. Vrouwen van nu willen weten wat substantieel bijdraagt aan een mooier uiterlijk en wat niet en dat zoeken we voor ze uit. Wat is er op beautygebied te krijgen bij de drogist, parfumerie, de schoonheidssalon of de privékliniek? Wat zijn voordelen en nadelen van beautyproducten en/of -behandelingen? Een consumentenpanel (vrouwen 18-50 jaar) test nieuwe beautyproducten en -behandelingen waarna de reviews online geplaatst worden. Eerlijk zijn over beauty, daar draait het bij BeautyNieuws.nl om! Bron: Beautynieuws.nl