Home Uitgelicht: Oolaboo Truffle Indulgence Eye Cream
Onze favorieten

Uitgelicht: Oolaboo Truffle Indulgence Eye Cream

Een heerlijk, subtiel geurende oogcrème die werkt op de stamcellen. Piepkleine molecuultjes dringen diep door in de tere huid rond de ogen en gaan zo huidveroudering tegen. Zowel 's ochtends als 's avonds te gebruiken.

Verpakking

De oogcrème komt in een donkerbruine tube van 15 ml. Dankzij de puntige doseerdop, gebruik je nooit teveel. De verpakking is praktisch en minimalistisch en ook makkelijk om mee te nemen.

Inhoud

Deze crème vitaliseert de huidstamcellen en maakt de tere huid rondom de ogen steviger. De moleculen zijn kleiner om de fijne huid rondom de ogen door te dringen en veroudering tegen te gaan. Opgezwollen ogen, donkere kringen en fijne lijntjes zijn straks verleden tijd met deze verzachtende en hydraterende crème.Over Oolaboo:

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zo veel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken we ook niet voor jouw huid en haar. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Bovendien kun je er zeker van zijn dat al de producten niet zijn getest op dieren.

Camera: Frank Lodder | Edit: Marit Heemskerk | Model Cleo Tempelaars