Home Trends 2017 ahead!
Get the look

Trends 2017 ahead!

Eugene Souleiman is backstage verantwoordelijk voor de meeste kapsels van de Fashion Weeks. Vooral de meer extravagante designers zijn dol op hem. Onlangs ontmoette ik hem in Barcelona voor een Wella trend preview, waarbij hij zijn 4 looks presenteerde die het in 2017 helemaal gaan worden. Ook benieuwd? Kijk dan snel mee!

Nummer-1

PRECISION CUT

coty6

Goed geknipte coupes, het echte precisiewerk komt terug! Met veel texture. Eugene presenteerde een model met een perfecte haircut en Eugene zal Eugene niet zijn als het geen funky touch had! Hij had dit truckje al eerder gedaan backstage bij de show van Jeremy Scott.

Nummer-2

FOLKORE

coty2

Bij de show van Preen had Eugene al veel vlechten laten zien in folk style. Lieflijke looks die doen denken aan de flower-power tijd met vlechtjes overal. Vooral niet saai, dat bewijst dat schattige vlechtje rond het oor wel!

 

Nummer-3

RETURN TO SLEEK

coty8

Haar dat zo perfect is, dat het bijna fake lijkt. Glanzende, gladde lokken, geen haartje zit verkeerd. Is het echt of is het synthetisch? Plastic fantastic, maar dan met echt haar! Gezien bij Acne Studios.

Nummer-4

ANTI-STYLE

coty4

Londen, Gothic, terugkeer naar jongerencultuur. Deze look is niet pretty, maar gedurfd en zeker niet voor iedereen. Maar als je het aandurft, laat je dat ook graag zien - kom maar op, hier ben ik! Gezien bij Yoshi Yamamoto.

Be the naughty boy. Show that you are brave enough to do what you are NOT taught!

Welke look van Eugene is jouw favoriet?