Home SASSOON PROFESSIONAL S/S collectie 2015
Get the look

SASSOON PROFESSIONAL S/S collectie 2015

Sassoon-professional-2015-04Sassoon presenteert de Umbra Collection: haarkleuring trends die geïnspireerd zijn op surrealistische kunst. Denk aan kunstenaars als Salvador Dali en fotograaf Man Ray. Prachtige haarkleuren op maat zijn mogelijk dankzij de nieuwe service van Sassoon Professional. De keuze van een haarkleuring is erg persoonlijk, want iedere klant is uniek. 

Haarkleuring op maat

Sassoon-professional-2015-02

De haarkleuren voor de zomer 2015 laten veel combinaties van het kleurenpalet zienMark Hayes vertelt: “Sassoon heeft altijd in de voorhoede gestaan van de kleurtrends, van de monochrome lijnen in de jaren ’60, de experimentele technieken in de jaren ’70 en ’80 tot de natuurlijke periode van de jaren ’90 en 2000. Vandaag de dag wordt dit voortgezet door luxe, moderne, geloofwaardige kleur te creëren gebruikmakend van het ultieme kleurenpalet.” 

Sassoon-professional-2015-03

In de Umbra Collectie verlopen de haarkleuringen over het hele hoofd en worden aangebracht met wiskundige precisie in aan elkaar grijpende driehoeken aan de voorkant van het hoofd. De haarkleur verandert in elke driehoek, bijvoorbeeld, eerst wordt donkerrood verrijkt met cyclaam, in de volgende driehoek wordt hetzelfde rood verrijkt met oranje, de derde is puur rood en de volgende is iets lichter rood met weer cyclaam. Het resultaat is een stroom van kleuren die elegant door het kapsel samenstromen. 

Korte kapsels en halflang haar

Sassoon-professional-2015-01

De kniptechnieken zijn subtiel en hier en daar wordt een variatie aangebracht aan de bekende Sassoon kapsels. Gelaagdheid in de coupe zorgt voor extra volume en beweging in het haar. Je ziet veel korte coupes en kapsels met halflang haar, met of zonder pony. Mooie coupes en haarkleuren? Maak dan snel een afspraak met een Sassoon kapper bij jou in de buurt! 

Speciaal om je haarkleur langer mooi te houden, zijn er twee haarproducten voor thuisgebruik; een shampoo en een conditioner; Illuminating Clean en Illuminating Condition.

Mark Hayes, Sassoon International Creative Director vertelt: “De Prestige Colour Service berust op de beroemde Sassoon haarfilosofie, het bevat premium salonbehandelingen en speciaal geselecteerde haarproducten waarmee klanten de gezondheid, glans en levensduur van hun individuele kleurlook thuis kunnen onderhouden.”