Home Rebirth, haarcollectie van Lisap Milano
Get the look

Rebirth, haarcollectie van Lisap Milano

Soms komt er een collectie voorbij ... om van te watertanden! Deze nieuwe haarcollectie van het Italiaanse merk Lisap Milano is er zo een! Laat je inspireren door het Italiaanse gevoel voor kleur & stijl met deze prachtige kapsels.

Rebirth is een ander woord voor een nieuw begin. Het creëren van een nieuwe wereld van harmonie door dialoog tussen tegenstellingen, de inspiratie van schoonheid en elegantie op een inclusieve en duurzame manier. Dat is de boodschap die haarstylist Luigi Martini wil overbrengen met deze collectie.

"Een collectie die gecreëerd is om de lichtheid van het “zijn” en de vrijheid om jezelf uit te drukken in je meest authentieke vorm te combineren."

Wavy long bob

Los of in een paardenstaart

Kopertinten

In de Rebirth Collection is koper in zijn verschillende tinten de symbolische kleur. De lange lijnen van de collectie hebben materiaalkleuren en worden in sommige gevallen versterkt door schaduw met veegtechnieken uit de vrije hand. Bij grafische coupes blijft het spel van kleurblokkering belangrijk door het creëren van nuances die de lijnen versterken.

Freehand veegtechnieken in koper

Trendkleuren

De trendy kleuren op het haar zijn de natuurlijke bruin- en zandtinten en op het koper Dahlia Orange, Ecletic Sunset en Mango Sorbet. Op blondines blijven de koude parelachtige effecten, maar met trendy tinten van Butter Cream en Lavander.

Welke look spreekt jou het meeste aan?