Home Real make-over: Autumn Gold
Get the look

Real make-over: Autumn Gold

Haar kapsel had behoefte aan een nieuwe vorm. De uitgegroeide lagen en het licht beschadigde haar droegen niets meer bij aan haar mooie zachte gelaatstrekken. Daarom was het tijd voor een nieuwe coupe en haarkleur!

Het nieuwe kapsel moet zorgen voor een duidelijkere vorm met een passende kleuring en een uitdagende Glamour look als resultaat. Haar huidtint was de raadgevende leidraad voor deze haarkleur; Autumn Gold. De mooie subtiele make-up speelt ook een belangrijke rol in het eindresultaat.

De herfstachtige look benadrukken we door een oog make-up te kiezen met verschillende kleuren bruin en taupe en deze op een subtiele wijze aan te brengen. De donkere nude kleurige lipstick, versterkt met een de natuurlijke glans op de jukbeenderen maken deze glamour look compleet.

Senona Bridal and Beauty

Het haar werd geknipt in een lob met een medium gradatie en een lichte lengte toename naar de voorzijde. Voor maximaal resultaat werden de punten getextureerd. Zodra we het haar bewerken met een krultang of krulborstels komen deze punten goed tot zijn recht.

Najaarstrend

De kleur Autumn Gold met een mix van Goudblond, Koper en Rosé, is een warme diepe haarkleur en helemaal de trend voor dit najaar.

De toegepaste techniek en de drie verschillende kleuren van koele en warme blondtinten, zorgen voor een subtiel kleurspel en stimuleren de interesse van het kapsel.

Het perfecte plaatje schieten, om iemand op een foto op z’n mooist vast te leggen, is mijn passie. Hier hebben we gekozen voor een zacht licht wat sensueel krult om de vormen van het gezicht en haar haarkleur en glans accentueert.

Robroek Photography

Haar: Esmie Post | Foto's: Robroek Photography | MUA: Senona Bridal and Beauty | Model: Angie Conjaerts-Haan

Serie metamorfoses en make-overs die laten zien welk verschil een goede kapper kan maken! Deze kappers toveren met schaar en kleur en dit is het resultaat!