Home Perfect for summer: dit is hoe jij de perfecte wet hair look creëert!
Get the look

Perfect for summer: dit is hoe jij de perfecte wet hair look creëert!

Wat geeft nat haar vaak toch een zomerse en nonchalante look. Zou jij soms ook het liefst willen dat je haar de hele dag nat bleef om het mooi te stylen? Ja, wij ook. Toch is buiten lopen met nat haar niet al te best voor je lokken. In de winter kan het bevriezen en in de zomer afbreken. Geen pretje dus voor je haar. Maar hoe rock je dan die wet hair look die weer overal op de rode loper opduikt? Wij beschrijven hieronder voor je hoe jij dit – zonder water – voor elkaar krijgt!

Voor de volgende stappen kun je – voor zowel steil als krullend haar – er het best voor zorgen dat je haar na het douchen nog een beetje vochtig is. Vervolgens is de eerste, essentiële stap om de juiste gel te kiezen. Ga voor een hoogglanzende gel with a strong hold. Het moet natuurlijk wel de hele dag jouw coupe in shape houden. Neem zoveel gel als je nodig denkt te hebben en begin bij de wortels van je haar. Gebruik een kam om het richting de onderkant van je haar te werken en onthoud: hoe meer gel je gebruikt, hoe natter je haar lijkt!

Heb je je haar gestyled zoals jij het graag wilt? Dan kun je er zelfs nog wat glossing spray in spuiten. Als laatst kun je het helemaal afmaken met een goede haarlak, zodat jouw kapsel de hele dag goed blijft zitten. Ook kun je hier heel goed babyhaartjes mee op zijn plek houden.

Er zijn nu natuurlijk heel wat looks waar je voor kan gaan. Naar achter gekamd, nonchalant en cute messy of een kaarsrechte zijscheiding bijvoorbeeld. Voor welke look ga jij? Kijk snel hieronder voor wat inspiratie.

https://www.instagram.com/p/BxQJXT1nGsj/
https://www.instagram.com/p/By7Ng4fnxgv/
https://www.instagram.com/p/BR9SEIUgS1U/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BwEXREQB7ld/

Cover: @gigihadid Instagram