Home NYFW 2015 Stella McCartney Paardenstaart Kapsel
Get the look

NYFW 2015 Stella McCartney Paardenstaart Kapsel

Aveda-2015-get-the-lookWat zijn de leukste haartrends 2015? Bij de show van Stella McCartney voor de najaarslooks zagen we strakke paardenstaarten. Chique, puur en ongekunsteld, zoals we van Stella gewend zijn. Dit natuurlijke ogende kapsel kun je thuis maken, dankzij de stap-voor-stap instructies hieronder. De collectie van McCartney kenmerkte zich door draagbare fashion die vintage stijlen in moderne modellen en stoffen hult. Aveda was verantwoordelijk voor de kapsels op de catwalk en de Global Creative Director Antoinette Beenders bedacht deze eenvoudige, mooie lage paardenstaart.

Antoinette: “Stella wilde mooi, uiterst natuurlijk haar dat de collectie complimenteerde. We zijn gestart met het voorbereiden van het haar met de Pure Abundance Style Prep. Daarna lieten we deze prep drogen en kamden we het haar het met een fijne kam. Hierdoor creëer je een glanzende en gezond-ogende stijl. Tenslotte brachten we de Dry RemedyTM Daily Moisturizing Oil aan op het haar voor een natuurlijke, glanzende finish.”

STAP VOOR STAP DIT KAPSEL MET PAARDENSTAART

STAP 1 

Aveda-stap1
Was het haar eerst met een shampoo en gebruik erna een conditioner. Droog het goed met een handdoek en spray daarna de Pure Abundance Style Prep op het haar.

STAP 2

Aveda-stap2

Gebruik een een fijne puntkam om tijdens het föhnen mee te kammen. Hierdoor wordt het mooi glad.

STAP 3

Aveda-stap4 

Neem de bovenste lagen van het haar en zet ze vast aan de zijkanten van het hoofd. Hierdoor kun je makkelijk werken op de onderste lagen. Neem een krultang om de onderste lagen van het haar licht mee te krullen. Draai het haar om de krultang en trek de tang langzaam naar beneden voor natuurlijke golven. Fixeer je kapsel met een lichte haarlak Air Control  Hair Spray.

STAP 4

Aveda-stap5

Pak het haar bij elkaar en zet het vast in een losse paardenstaart onder aan de nek. Let op dat je een elastiekje kiest in dezelfde kleur als je haar.

STAP 5

Aveda-stap6

Doe ongeveel vijf druppeltjes Dry Remedy  Daily Moisturizing Oil in je hand en masseer dat op je hoofd en aan het uiteinden van de paardenstaart. Je haar gaat hierdoor mooi glanzen en pluis wordt tegengegaan. Maak je kapsel af met de Air Control Hair Spray.

Klaar is Kees!