Home NYFW 2015 preview DELPOZO HAIR
Get the look

NYFW 2015 preview DELPOZO HAIR

Hair-Delpoze-2015We hebben nog een hele winter voor de boeg maar het is wel leuk om alvast te kijken welke looks we volgend jaar zomer kunnen verwachten. Haarstylist Antonio Corral Calero verzorgde het haar voor de DELPOZO show in New York en gebruikte daarvoor de producten van het cultmerk MoroccanOil. De show was zeer kleurrijk, inpiratiebronnen waren o.a. Josef Albers  “The Interaction of Color,” en marine.
Delpozo-NYFW-2015
 

Ik wilde eenheid creëren door geometrische rechte lijnen. De Delpozo vrouw is modern met een vrouwelijke touch.
" – Antonio Corral Calero
Delpozo-2015
GET THE LOOK

  1. Meng Moroccanoil Treatment Light met Moroccanoil Hydrating Styling Cream en breng het aan op vochtig haar voor glans en hydratatie.
  2. Spuit Moroccanoil Heat Styling Protection om het haar te beschermen tegen haardrogers.
  3. Maak een middenscheiding en gebruik een stijltang om het haar steil en glad te maken. Breng absoluut geen volume aan in het haar!
  4. Neem twee plukken van de voor-zijkant van het haar en zet die achter in de nek vast met een speldje, onder de rest van het haar.
  5. Borstel de rest van het haar door met de Moroccanoil Boar Bristle Brush en bundel het haar in een lage paardenstaart, zodat de achterkant een V-vorm krijgt.
  6.  Fixeer je look met de Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

MoroccanOil-NYFW-15
Delpozo Spring / Summer 2015 Collection | Hair by Antonio Corral Calero, Moroccanoil Artistic Director | Photography: David Webber for Moroccanoil