Home Nieuwe trend: Bronzing voor je haar
Get the look

Nieuwe trend: Bronzing voor je haar

French at core. Deze kleurfilosofie is geïnspireerd op de Parijse vrouw, zelfverzekerd, elegant en vrij. Haar look is verzorgd, maar nooit gemaakt. Gedurfd, maar nooit over de top.

La French, Art of Hair Coloring is een methode die verschillende tinten samenbrengt voor een gepersonaliseerd en Frans, elegant en multidimensionaal resultaat.

Hair-bronzing-02

Hair-bronzing-01

Edelstenen

Hair-bronzing-03

Een trend die we zien dit jaar is het gebruik van edelstenen. Edelstenen hebben vele eigenschappen, hun helende werking wordt bijvoorbeeld gebruikt in de gezichtsverzorging. Waar edelstenen nog meer om bekend staan is de schoonheid van hun reflecterend vermogen. Vele soorten make-up zijn hierop gebaseerd en nu springen we hier ook op in als het gaat om haarkleuring.

Q&A Berni & Dominic

Hair-bronzing-04

Vragen aan de makers van deze looks.

Waar halen jullie je inspiratie vandaan op het gebied van kleur?

Onze inspiratie halen we vooral uit de natuur, de mensen op straat en de vele reizen die wij maken. Het kan kleur zijn maar bijvoorbeeld ook een mooie print of textuur waar we een kleur of techniek uit kunnen halen ter inspiratie en deze gebruiken voor het haar.

Wat voor inspiratie is er gebruikt voor de looks van jullie lokale kleurcollectie?

Voor deze collectie hebben wij echt gekeken naar de trends die gaan komen. We zien veel warmere tinten, pastel tinten en mooie bronze achtige kleuren op de catwalks en fashion shows. De 8 nieuwe Le Hair Bronzing tinten van deze collectie sloten daar perfect op aan.

Wat is jullie mening omtrent de nieuwe kleuren?

Wij vinden de kleuren erg mooi. Je kunt ze perfect combineren: of je de kleur nu sterk naar voren wilt laten komen of subtiel door wilt laten schemeren, het kan allemaal. Met deze kleuren is ons palet nog veelzijdiger en kunnen wij onze klanten nog meer verrassen.

Wat vind je van de Hair Bronzing trend en hoe past deze in het seizoen?

We zien het komende seizoen op het gebied van kleuringen veel warme tinten, nude tinten en warm en koel tinten die met elkaar worden gecombineerd. We zien natuurlijke tinten die met natuurlijke kleurproducten zijn gevaardigd. Als we kijken naar de Hair Bronzing trend die zich kenmerkt door die versmelting van warme en koele tonen past deze perfect in het huidige modebeeld van komend seizoen.

Hair: Berni Ottjes & Dominic Vleer | Styling: Annet Veerbeek | Make-up: Angelique Stapelbroek | Photography: Giel domen, Kenneth van der velde