Home Nieuwe kleurtrend! Tijdelijke kleurcombinaties met matte finish
Get the look

Nieuwe kleurtrend! Tijdelijke kleurcombinaties met matte finish

CT Instamatic Rel.'14Tijdelijke, eigentijdse haarkleuren is een van de meest besproken trends dit jaar. Experimenteer met kleur dit najaar, maar doe het subtiel! Helemaal trendy is een diffuse kleurfinish met een matte glans. We zagen het bij de fashion weeks, van New York en Londen tot Milaan en Parijs. Eugene Souleiman, die al vele prijzen gewonnen heeft, is het brein achter de looks van het seizoen. Kleurgoeroe Josh Wood deelt zijn wijsheid over de kleur die van de catwalk zal overwaaien naar de salon en uiteindelijk naar het grote publiek, en geven jou je nieuwe fashionlook. De opkomst van tijdelijke, fashionable haarkleuren is een wereldwijde trend, waar al veel celebrities en designers gehoor aan gegeven hebben, van felle roze tinten tot zonnige geel- en koraalrood tinten. Met nieuwe Color Touch Instamatic gaan felle nuances over naar zachtere, meer gedempte tinten. Kies zelf voor een kleurovergang die het meest bij jou past. Doordat het resultaat tijdelijk is kun je regelmatig met je stijl experimenten. 

We hebben geweldige, matte kleurcombinaties gezien bij celebrities en op de catwalk. Nu is dit voor iedereen binnen handbereik. De combinatie van nieuwe kleurmoleculen en een zeer laag ammonia-gehalte creëert een milde, tijdelijke haarkleur die prachtig vervaagt.  Je kunt zo vaak als gewenst weer vernieuwen.

CT Instamatic Rel.'14

De nieuwe nuances zijn geïnspireerd door de kleuren op de catwalks:

  • Clear Dust voor een subtiele gloss finish
  • Pink Dream voor een vrouwelijke blos
  • Muted Mauve voor een vleugje violet
  • Jaded Mint voor een frisse tint
  • Ocean Storm voor een zwoele nevel
  • Smokey Amethyst voor een smeulend kleureffect 

colormatic-wellaColor Touch Instamatic
Color Touch, een demi-permanente kleurlijn van Wella Professionals lanceert een nieuwe lijn: Color Touch Instamatic. Het biedt het toppunt van fashionable resultaten, tijdelijk en mild voor het haar, zodat je met je look kunt experimenteren. 
Color Touch Instamatic bevat een nieuwe combinatie kleurmoleculen, evenals een laag ammonia- en peroxidegehalte, wat resulteert in een lichte, subtiele kleur. De combinatie van kleurmoleculen met een zeer laag ammonia-gehalte en de gekozen inwerktijd resulteert in een tijdelijk en gedempte, diffuse kleurfinish. De kleur blijft in de buitenste laag van het haar waardoor het een poederachtige look geeft. Er kunnen verschillende finisheffecten worden verkregen afhankelijk van de originele haarkleur en de inwerktijd, want naarmate de kleuring langer op het haar wordt gelaten, neemt de intensiteit van de kleur toe.

Overgenomen van een persbericht van Wella.