Home Najaarslook 2016: Boho chic smokey eyes in diepgroen en oudroze
Get the look

Najaarslook 2016: Boho chic smokey eyes in diepgroen en oudroze

Ja, het is nog zomer, maar met al dat slechte weer hebben we toch al zin om vooruit te kijken naar de winter trends. Vooral omdat Aveda wel met een heel intense look komt dit najaar. De Fõklôr herfst/winter 2016 make-up collectie is geïnspireerd door folklore met een boheems tintje. Prachtige diepe kleuren, zoals groen en oudroze, in mat en metalic zorgen voor schitterende smokey eyes.

aveda-look1

Deze collectie is een op maat gemaakte compositie van verschillende structuren en krachtige kleuren. Fõklôr vertelt het verhaal van een wereldreiziger die een goed leven heeft geleid en nu haar bijzondere verhalen verspreidt. Ze neemt ons mee op reis naar een wereld waarin deze structuren en kleuren centraal staan.

aveda-overzicht

Het palet bevat satijnglanzende tinten met een structuur van goud, zilver en intense matte kleuren zoals paars en groen die perfect passen bij deze mysterieuze look.

aveda-ogen

Edelsteenkleurige roodtinten en natuurlijke roze nuances vullen de collectie aan, om de onafhankelijke mindset van de bohemienne tot uiting te brengen. Het folkloristische effect zit vol structuur en kleur en laat de intense rijkheid van binnenuit ontvlammen.

aveda-makeup

De make-up is vrij van parabenen, talk en minerale oliën en verkrijgbaar bij Aveda salons.