Home Man Bun tegen kaalheid? Wij weten een betere oplossing!
Solutions

Man Bun tegen kaalheid? Wij weten een betere oplossing!

Jullie kennen de man bun toch wel? Dat hipster knotje voor mannen. Maar wist je ook dat deze zgn. 'man bun' een slimme hairstyle is om kale plekken mee te verbergen? De meest populaire voetballer van dit moment, Gareth Bale heeft zo'n man bun en werd 'betrapt' op een enorme kale plek eronder ... de Engelse bladen stonden er vol mee!

gareth-bale

Ik vroeg Lennart, die ook kampt met dunner wordend haar op zijn kruin, wat hij daar nou van vindt. Lennart vindt dat iedereen zelf moet weten hoe ze met hun haarverlies omgaan, maar hijzelf gelooft toch meer in een structurele aanpak. Zo heeft hij pas de Invati producten van Aveda for Men™ geprobeerd.

Aveda Invati Men™

Na 6 weken gebruik vond hij wel dat z'n haar voller leek en beter te stylen was. Maar hij kwam vorige week terug van vakantie en vertelde mij dat zijn vriendin tegen hem had gezegd dat zijn kale plek veel minder was geworden! Ze kon het extra goed zien in de zon, aan het zwembad en stond zo perplex dat ze een foto maakte als bewijs. Invati doet dus echt wel wat voor je haar, zolang je het braaf elke dag inmasseert en blijft gebruiken. Aan Lennart hebben ze er voorlopig een goede klant aan over gehouden. Bekijk zelf de foto maar eens en vergelijk deze met een foto die een jaar geleden is genomen. Wat een verschil!

before-after

Lees hier meer van Aveda