Home Hoe maak je een GLADDE GLANZENDE STAART?
Get the look

Hoe maak je een GLADDE GLANZENDE STAART?

Aveda Global Creative Director Antoinette Beenders creëerde een gladde staart voor de Osklen Spring/Summer 2014 collectie door Oskar Metsavaht. Beenders: “De
collectie bevat veel V-vormen in de halslijn die ook terugkomen in het haar. Het is een zeer luxe look, dus het haar moest ook luxe uitstralen.”
Gladde-staart

Stap 1 Spray Aveda Smooth Infusion Style-Prep Smoother in het haar en föhn het stijl met een ronde borstel. Stijl je haar in secties, begin bij de achterkant van het hoofd en werk  naar voren. Spray een minimale  hoeveelheid Aveda Air Control Hair. Spray op elke sectie voor een glanzend, stijl resultaat.

stap1
Stap 2 Deel het haar bij de kruin in twee secties. Verzamel het onderste gedeelte van het haar en bind het in het een staart. Deel het bovenste gedeelte van het haar in tweeën in een diagonale  scheiding zodat beide delen recht naar beneden vallen.

stap2
Stap 3 Pak de rechterzijde van het haar en deel het in secties. Spray elke sectie met Aveda Control Force Firm Hold Hair Spray en kam het haar terug naar de nek, vlakbij het hoofd. Spray nogmaals voor een glad resultaat.

stap3
Stap 4 Verzamel de rechterzijde bij het begin van je nek en sla het deel over de staart heen. Doe hetzelfde bij de linkerzijde, maar spray deze sectie met Air Control Hair Spray voor een zachter, contrasterend effect. Verzamel de linkerzijde en sla het over de start heen. Laat de rechterzijde los, doe de punten van het haar onder de staart en zet het haar vast met haarspelden. Gebruik een stijltang om losse uiteinden plat te maken voor een gladde, strakke staart.

stap4
Stap 5 Gebruik een penseel, om de rechterzijde van het haar te bestrijken met Brilliant Retexturing Gel om een glanzend effect te creëren.

stap5

Overgenomen uit een persbericht van AVEDA