Home LIKE & WIN AVEDA Invati haarpakket t.w.v. €110
Winacties

LIKE & WIN AVEDA Invati haarpakket t.w.v. €110

AVEDA lanceert een nieuwe app op Facebook. Via de applicatie is het mogelijk gratis INVATI samples op te halen bij een salon bij jou in de buurt en krijg je direct in de AVEDA Lifestyle Salon professioneel advies. Verder leer je op onze nieuwe Facebook tab alles over de producten van INVATI, bekijk je het indrukwekkende sourcing verhaal achter de ingrediënten uit India en lees je de ervaringen van anderen met de producten van INVATI.

Voller haar in 12 weken
INVATI is een revolutionaire haarverzorgingslijn om dunner wordend haar tegen te gaan. Het 3-stappen plan is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te gaan. Klinische testen bewijzen dat het dagelijks gebruik van de INVATI shampoo, conditioner en revitalizer gedurende 12 weken haaruitval met 33% verminderen en helpen om het haar dat u heeft langer te behouden en te versterken.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 46% van de vrouwen zich zorgen maakt over de eerste tekenen van veroudering zoals dunner wordend haar en haaruitval. Dunner wordend haar is bij 4 op de 10 volwassenen een groot probleem waar men zich druk over maakt.

Like & Win Invati haarpakket t.w.v. €110
Je kunt nu een compleet Invati pakket winnen en zelf ervaren hoe het leven is met een volle bos haar! Doe mee in 3 simpele stappen en wie weet heb jij straks een mooie volle bos haar!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. JE KUNT NIET MEER MEEDOEN. DE PRIJSWINNAAR HEEFT BERICHT ONTVANGEN. NIET GEWONNEN? PROBEER JE GELUK BIJ EEN VAN ONZE VOLGENDE WINACTIES!

*Deze actie loopt tot 14-02-2013. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.  Deze prijs is beschikbaar gesteld door AVEDA