Home Lightness or Darkness - welke look spreekt jou aan?
Get the look

Lightness or Darkness - welke look spreekt jou aan?

We willen er nog niet aan, maar de dagen worden alweer iets korter en de zomer is toch wel echt voorbij! Goed nieuws is dat met een nieuw seizoen ook altijd een nieuwe haarstijl komt. Tijd om naar de kapper te gaan en je te laten inspireren door alle trendcollecties die elke dag bij de redactie binnenstromen. Deze van de Franse kapper Laurent Decreton is wel heel leuk en maakt de keuze wel heel zwart wit, want een middenweg is er niet! Wat wordt jouw look dit seizoen? Kies jij voor platinum blond dat neigt naar wit of voor een mooie donkerbruine tint dat richting zwart gaat? De Fall collectie INSTINCT laat zien dat beide keuzes prachtig zijn!

Instinct-06

Instinct-04

Instinct-03

Instinct-02

Instinct-01

Instinct-05

Over Laurent Decreton:

Met meer dan 25 jaar ervaring behoort Laurent Decreton, L’Oréal ambassadeur en Artistic Director van Haute Coiffure Française tot één van de meest erkende hairstylisten. Met zijn salon Laurent Decreton Hair-Beauty-SPA in Metz Frankrijk, met de erkenning ‘one of the leading salons in the world’ geniet Laurent wereldwijde erkenning als internationale kapper en session stylist. Hij reist over de hele wereld om zijn visie en expertise te delen tijdens zijn masterclasses. Samen met zijn team heeft Laurent backstage gewerkt bij fashion shows zoals Chanel, YSL, Jean-Paul Gaultier en het Cannes Film Festival. Celebs zijn absoluut fan van zijn skills en professionaliteit. Bij Laurent draait het om het gezicht, hij is de meester in “revealing the inner beauty” en zorgt door middel van het aanmeten van de juiste  hairstyle dat het gezicht perfect tot zijn recht komt.

Credits: Hairstylist: Laurent Decreton | Fotografe: Karin van Berkel | Make-up: Lotte Concepts | Stylist: Bjorn van den Berg