Home Keune Trendlijn voorjaar 2013
Get the look

Keune Trendlijn voorjaar 2013

Perfectie is niet langer de standaard
Een schoonheidsideal hangt sterk samen met persoonlijke smaak. We verlangen steeds meer naar een eerlijke en pure look. Je mag aandacht besteden aan je uiterlijk en de natuur een handje helpen zolang je persoonlijkheid maar tot zijn recht komt en er niet onder lijdt. In deze collectie, ‘Between Heaven and Earth’ draait het vooral om de individuele schoonheid. We hoeven geen kopie te worden van een beroemdheid of model maar proberen het beste uit onszelf te halen.

Creative en Artistic Director Keune Ilham Mestour heeft voor deze collectie nauw samengewerkt met Anne Marie Commandeur, trend watcher van het Stijl Instituut Amsterdam. Ilham: ”Het thema ‘Between Heaven and Earth’ hebben we vertaald naar rijke sophisticated kapsels met veel kleurschakeringen en tegenstellingen. Aan de ene kant aardtinten zoals koper, met vloeiende texturen en veel glans en diepte. Aan de andere kant hele pure, hemelse tinten als engelenblond met een zachte textuur en een mystieke aura, die een soort mysterie, een sensueel en onaards gevoel oproepen.”

De producten die voor deze Trend Collectie zijn gebruikt zijn:

Dit artikle is overgenomen van een persbericht van Keune

Art Director Hair: Ilham Mestour | Hairstylists: Keune Studio Team | Photography: Paul Bakker | Fashion Editor: Alex van der Steen | Make-up Artist: Barbara Oliemans