Home Joico presenteert najaarstrend 2011
Get the look

Joico presenteert najaarstrend 2011

Smoke and Mirrors collectie: Creative Directors Damien Carney en Sue Pemberton van JOICO presenteren de najaarstrends voor 2011.
Look Nr. 1
Dit is een rijk geschakeerd en veelzijdig kort kapsel. Afzonderlijke delen kunnen worden geaccentueerd of verborgen, en de langere delen kunnen op diverse manieren van structuur worden voorzien. “Zie deze delen als een soort sjaal,” zo vertelt Carney. “Je kunt er op verschillende manieren mee spelen en zo het kapsel als ‘accessoire’ gebruiken. Gebruik je handen om het haar los of glad te maken voor de meest natuurlijk ogende resultaten.”
Gezond, glanzend haar vormt de basis van deze collectie en dus bereidt Carney elk model voor met {link product#1074}, om zodoende een maximale zachtheid en stralende glans te creëren.
Kleur
Hier worden goudblond, rossig blond en twee koele roodtinten gecombineerd met een neutrale donkerbruine basis.
Look Nr. 2
In dit veelzijdige, halflange kapsel worden langere lengtes gecombineerd met kortere delen, wat een maximale beweging oplevert. Een kortere asymmetrische vorm die het hoofd aan de achterkant omsluit, wordt aangevuld met langere, gezichtsomlijnende lengtes en een moderne, hoekige pony.
Kleur
Door lichte en donkere tinten naast elkaar te gebruiken, wordt de beweging van dit
kapsel verder versterkt.
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Joico