Home In actie tegen haarverlies!
Solutions

In actie tegen haarverlies!

depot-invigorating

Het is de angst van bijna elke jonge man; haarverlies dat kan leiden tot kaalheid. Want dun haar maakt de meeste jonge mannen meteen jaren ouder en het is niet voor niets dat jaarlijks veel geld wordt uitgegeven om dit euvel tegen te gaan. Soms wordt daarbij vergeten dat deze producten niet alleen doeltreffend moeten zijn, maar dat ze ook mild voor het haar en de hoofdhuid zouden moeten zijn. Het professionele mannenmerk Depot heeft daar nu een lijn voor geformuleerd, die haarverlies helpt voorkomen en tegengaat, maar dan wel op milde wijze.

Haarverlies is een fysiologisch proces dat onderdeel is van de levenscyclus van het haar. Iedere man verliest een aantal haren per dag, dat is normaal. Alleen wanneer het evenwicht van dit vernieuwingsproces is verstoord, ontstaat er progressief haarverlies, verdunning van de haarschacht, algemene verzwakking van het haar en dan is actie nodig!

Alleen de hoofdhuid behandelen is dan niet voldoende, het is belangrijk dat ook de haarzakjes en haarvezels worden aangepakt. De Invigorating lijn van Depot werkt als volgt:

depot-invigorating3

  1. Er is een speciale Invigorating shampoo tegen haarverlies. Haar en hoofdhuid worden dusdanig gereinigd dat haar weer kan groeien op een schone en vitale hoofdhuid.

depot-invigorating2

2. De Invigorating Hair Treatment zorgt ervoor dat de hoofdhuid en de haarzakjes gevoed worden met speciale ingrediënten die haarverlies tegengaan. In combinatie met een speciale hoofdhuidmassage, werkt dit middel heel doeltreffend.