Home ICONS OF THE HAIR INDUSTRY Hester Wernert-Rijn
Get the look

ICONS OF THE HAIR INDUSTRY Hester Wernert-Rijn

Hester-wernert-rijnNationale- en internationale ambassadors van Wella Professionals (Hester Wernert-Rijn en Mark van Westerop, Hairdresser of the Year 2014) Sebastian Professional (Michael Polsinelli en Shay Dempsey) en Sassoon Professional( Mark Hayes, Bruce Masefied en Edward Darley) showden afgelopen zondag hun A/W14 trends.

Het was te verwachten dat de show van tweevoudig Hairdresser of the Year Hester Wernert-Rijn een spektakel zou worden. Hester vertelde mij ooit dat ze zich laat inspireren door de natuur en dat was te zien aan haar organische kapsels, die deden denken aan mysterieuze bos- en waternymphen. Haar kapsels hebben iets stoers en kwetsbaars tegelijk en het is te zien dat Hester houdt van haar - véél haar, en dat was te zien! Dreads, haarstukken, in mooie vloeiende kleurtinten. Ook toonde ze een reeks kapsels die wat 'rustiger' en meteen draagbaarder aandeden.

Hester houdt niet van perfect haar en dat was te zien. In een interview zei ze ooit "In het haar dat ik maak zit eigenlijk altijd een ‘fout’, iets wat niet hoort. Dat maakt een kapsel interessant. Een pluk die niet op zijn plek zit geeft weer een schaduw, diepte bij een fotoshoot. Daar houd ik van." Elk kapsel had wel een pluk of lok die niet op zijn plek zat, maar als geheel zag het er juist spannend en in balans uit.

`Hester Wernert-Rijn">In het haar dat ik maak zit eigenlijk altijd een ‘fout’, dat maakt een kapsel interessant. `

LEES HET INTERVIEW MET HESTER

wella-show-hester-wernert-rijn-01

wella-show-hester-wernert-rijn-02

wella-show-hester-wernert-rijn-03

 Marit Heemskerk | WIEWATHAAR