Home I Love Beauty!
Winacties

I Love Beauty!

Het I Love Beauty event is een walhalla voor de echte beautylover! Je kunt er shoppen voor beauty musthaves, fijne aanbiedingen scoren én diverse workshops volgen. WieWatHaar is ook van de partij en gaat de bezoekers verwennen met een mini make-over!

Gratis make-overs  met goodiebag bij WieWatHaar!

beauty-beurs
Onze visagisten en kappers gaan jou helemaal mooi maken volgens de laatste beautytrends. We maken daarbij gebruik van de nieuwste Philips tool voor een stralende huid; de VisaPure die je huid grondig maar mild reinigt. Deze tool wordt op de stand gedemonstreerd.
Daarna wordt je opgemaakt met de kwaliteitsproducten van Make-up Studio, waarbij het accent op het contouren van je gezicht of op de wenkbrauwen zal liggen. En tot slot worden ook je haren nog onder handen genomen door haarstylisten van de luxe salons van Sjenkels!
Natuurlijk wil je een aandenken en daarom kun je na de make-over op de foto! Schrijf erna een review over je salon of een beautyproduct en je krijgt bovendien een goedgevulde goodiebag twv €... mee. Kom dus snel naar de WieWatHaar stand nummer 211 want per dag geven we een beperkt aantal make-overs met goodiebags weg!

winactie

Ook hebben we een superleuke winactie voor alle bezoekers aan de beurs geregeld! Iedereen die op 12 en 13 december een review schrijft over een salon of product, dingt automatisch mee naar fantastische prijzen! Deze actie geldt voor iedereen, dus niet alleen voor de lucky ones die de make-over hebben gehad.

Zo maak je kans
WWH

  1. Meld je aan of login met je Facebook account
  2. Schrijf een review op 12 of 13 december 2015

Wat kun je winnen?

We verloten deze pakketten onder alle reviewers:

  1. 2 Luxe Beautypakketten van Make-up Studio twv €70,-. Elk pakket bevat de laatste trend make-upproducten!
  2. 2 Luxe Haarpakketten van Damn Good Hair twv€35,-. Elk pakket bevat fijne stylingproducten voor je haar.

15 december maken we de winnaars bekend. Zij krijgen persoonlijk bericht en hun prijs thuisbezorgd.

logos