Home Hoe krijg ik voller haar dat nog steeds natuurlijk aanvoelt?
Solutions

Hoe krijg ik voller haar dat nog steeds natuurlijk aanvoelt?

Je haar voelt wat dunner aan dan je zou willen, dus een beetje extra volume is meer dan welkom. Maar je hebt geen zin in plakkerig of stijf haar. Ken je dit probleem? Eigenlijk wil je helemaal niet dat iemand kan zien dat je een haarspray gebruikt, maar je wilt wel de benefits. Dat kan gelukkig, lees snel verder hoe ook jouw haar voller en dikker kan aanvoelen alsof moeder natuur hiervoor heeft gezorgd!

SOLUTIONS voor vol haar

Als je haar wat dunner wordt, kun je daar je producten op aanpassen. Er zijn veel stylingproducten op de markt die zorgen dat het haar voller lijkt. Nadeel is helaas vaak dat het haar dan plakkerig of stijf kan aanvoelen. De 'Nomad Barber' vond dat dit anders moest, want de meeste mannen willen juist een natuurlijke look.

De oplossing van Nomad Barber

Deze bekende barber komt uit Liverpool en werkt al sinds zijn tienerjaren in het kappersvak. Op gegeven moment besloot hij te gaan reizen en tegelijkertijd het kappersvak als fotograaf vast te leggen. Hij kwam op de meest uitheemse plekken en legde dit allemaal vast met zijn camera. Zo raakte hij bekend als de 'Nomad Barber'

Nomad Barber: "De symbolische kant van het knippen van haar is fascinerend; van het eerste 'volle maan'-haar van een baby in China, tot de status dat haar heeft voor de Afrikaanse Masai-man. Reizen is een grote inspiratiebron geweest voor mij, mijn vak en mijn kapperszaken in Londen en Berlijn."

Nomad Barber

De inspirerende Nomad Barber ontwikkelde een aantal unieke producten voor STMNT, waaronder de Grooming Spray. Deze prep spray zorgt ervoor dat alle stylingproducten beter werken en het haar voller wordt. De spray maakt het haar beter doorkambaar en verdikt het haar.

Voor mij is de Light hold grooming spray een must have voor een voller haar gevoel met een natuurlijke glans. Uitermate geschikt om te föhnen, de frisse geur van kruiden lavendel en een vleugje hout brengen je in extase.

Ralph, Technical Adviser STMNT

Wel dikker haar, maar geen plakhaar?

Het fijne van de Grooming Spray is dat dit product het haar dikker en voller maakt, maar het geen plakkerig restje achterlaat of het haar stijf maakt. Want je wilt natuurlijk wel een volle bos, maar niemand hoeft te zien dat je hiervoor een spray voor hebt gebruikt!

Bovendien heeft dit product een heerlijke geur, typerend voor de producten van Nomad Barber, namelijk lavendel met een hint van hout.

Je gebruikt de Grooming Spray na het wassen, maar voordat je het haar gaat föhnen en/of stylen. Spray wat op het handdoekdroge haar enlaat het haar aan de lucht drogen of gebruik een föhn.

Gebruik daarna het stylingproduct van je keuze en style de look af. Je zult zien dat je haar een stuk voller aanvoelt, zonder dat het haar plakkerig is of onnatuurlijk lijkt.