Home Hoe krijg ik mijn haar in shape & shine?
Solutions

Hoe krijg ik mijn haar in shape & shine?

Shape & shine ... dat is in de praktijk nog wel een uitdaging, want veel producten die het haar in model houden maken je look niet bepaald glanzend. Maar geen paniek ... er is een oplossing, lees snel verder!

SOLUTIONS voor een glanzend haar dat de hele dag in model blijft

Veel glansproducten maken het haar slap, waardoor jouw look niet in model blijft. Vooral voor mannen met een kuif is het fijn om een product te vinden dat je look in shape houdt én een geweldige glans geeft!

De lastige combi glans én hold

Glansproducten maken het haar vet of slap en dat is meestal niet gewenst. Wil je dat je haar op natuurlijke wijze glanst, maar wil je geen concessie doen op de houdbaarheid van je model? Dan wordt het lastig zoeken ...

Want veel clays of pastes die je haar heel lang in model houden, maken het haar ook weer mat. De shiny pomade van Doop The Rebel - brengt daar verandering in. Deze pomade geeft het haar onwijs sterke hold én glans. Wat wil je nog meer?

Doop The Rebel

The Rebel is dé perfecte combinatie van een sterke hold en veel glans. Definieert krullen en verdeelt zich makkelijk door het haar.

HOE GEBRUIK JE DIT PRODUCT?

Breng The Rebel aan op droog haar, als je krullend haar hebt mag het haar handdoekdroog zijn. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen je handpalmen. Verdeel het product door het haar en shape in het gewenste model.

Bekijk de toppers van DOOP