Home Het betere hoofdwerk van NYFW 2016
Get the look

Het betere hoofdwerk van NYFW 2016

Het New Yorkse modespektakel is weer losgebarsten en alle fashionista's, celebs en moderedacteuren vertoeven op dit moment in New York voor de nieuwe trends voor het najaar.

Hoe vertaalt zich dit tot draagbare looks? We hebben de meest opvallende styles verzameld voor jouw beauty inspiratie en weet je wat het leuke is? Tegenwoordig staat individualiteit centraal. Dus het is helemaal niet de bedoeling dat je klakkeloos alles overneemt. Daarom noemen we het ook inspiratie. Geef je eigen draai aan deze trends!

De Make-up ...

OGEN

eyes-coloreyes-accents

Veel gekleurde oogleden, waarbij oranje/roze ook komende winter favoriet is. Maar ook kleuren als blauw en lila waren te zien.

eyes-black

Het betere lijntjeswerk! Van dikke 'cartoon' wenkbrauwen, tot lijntjes die overal zaten, behalve op de gebruikelijke plekken tegen de wimperrand! Maar draagbaar?

eyes-klont-mascara

Je hoeft niet bang zijn om te knoeien want de klonterige mascara wordt dit najaar helemaal hip. Vind je deze look mooi? Overdrijf dan wel en zorg dat je wimpers echt aan elkaar kleven!

LIPPEN

lips-warm-tones lips-colored

Lippenstift mág weer! En het liefst mat en met scherpe contouren. We zagen donkere winterkleuren als paar en bordeauxrood, maar als contract ook ongebruikelijke liptinten zoals groen en blauw. Nieuw zijn de duolippen, waarbij de lippen in twee kleuren worden ingevuld. Eeen beetje zoals je ziet bij nailart. Wordt het lipart voor 2016?

Het haar ...

Vlechten

hair-vlechten

Strakke staart

hair-staart

Retro chignons & beehives

hair-retro

 

Undone Hair

hair-messy

 

De celebs ...

New-york-celebs

Geen Fashionweek zonder celebs die frontrow zitten. Alleen hun outfits zijn het bekijken al meer dan waard!

Welke look spreekt jou het meeste aan? Vertel ons hoe jij deze trends wilt vertalen voor jezelf!