Home Help mijn haar zakt in, wat nu?
Solutions

Help mijn haar zakt in, wat nu?

Je staat 's morgens voor de spiegel en je haar ziet er tiptop uit. Maar als je dan later op de dag nog eenskijkt, schrik je omdat je kapsel helemaal ingezakt is. Zeg maar dag tegen die funky look van vanochtend. Wat doe je dan?

SOLUTIONS voor een kapsel dat in model blijft

Stylingproducten maken je look, maar helaas hebben de meeste maar een beperkte houdbaarheid. Wat doe je tegen ingezakt haar later op de dag? En hoe zorg je dat jou look de hele dag in model blijft?

De hele dag een goed model

Tja, dat is de wens van veel mannen, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Doop heeft een heel handig product, The Freaker. Hiermee kun je jouw look de hele dag re-stylen. Dat betekent dat je 's ochtend een leuke funky look maakt en 's avonds voor een dinner kun je die rommelige look wat netter stylen. Je hebt dan geen extra product nodig, wel zo handig!

Maar als je blij bent met één look voor de hele dag, kan dat ook! Deze gum heeft namelijk zo'n sterke hold dat je kapsel de hele dag mooi blijft zitten en ingezakt haar verleden tijd is! Extra mooi meegenomen: jouw haarbos wordt niet vet en blijft er fris uitzien.

Doop The Freaker

The Freaker Shaping Gum is een gum voor een ‘funky’ look. Deze gum heeft je kapsel een sterke fixatie en zorgt voor een freaky effect in kort haar. Het is niet vet en daardoor is het gemakkelijk uit te spoelen. De gum zorgt voor een rommelig effect met een hoge fixatie.

Het haar is na gebruik nog te restylen, waardoor er meerdere looks per dag gecreëerd kunnen worden. Ondanks dat de gum het kapsel een sterke hold geeft, wordt het haar nooit vet.

Bekijk de toppers van DOOP