Home Haider Ackermann 2015 - where hair meets ART
Get the look

Haider Ackermann 2015 - where hair meets ART

Haider-AckermannAveda Hairstylist Kamo, creëerde voor de Haider Ackermann F/W15 collectie in Parijs een coole punk look met zachte en dromerige details. Ackermann had een gecompliceerd stikwerk in elk kledingstuk verwerkt en Kamo 'borduurde' letterlijk voort op dat uitgangspunt. Het stiksel liep verder door in het haar, waar Kamo met garen door het kapsel naaide en de draden los liet hangen, voor een onaf kleermakerseffect.

Een prachtig, origineel idee dat perfect werd uitgevoerd. Het resultaat was een kunstzinnige show met prachtige kledingstukken (want ja, dat kan Ackermann wel!), waarbij de kapsels 'naadloos' aansluiten. Subliem!

Kamo-Aveda-15 Ackermann-Paris-2015 Kapsel-Haider-Ackermann

Deze vrouw is een party girl die geen probleem heeft om met day-after haar de deur uit te gaan na een lange nacht stappen. Ze is niet stoer geworden door de punk rock scene, maar heeft nog steeds een zachte en romantische kant.

Kamo-01 Kamo-02 Kamo-03

[su_box title="GET THE LOOK" box_color="#d1bedc" title_color="#000000" radius="7"]1) Zorg voor een goede basis voor het stylen van het haar door Pure Abundance Style-Prep op het haar te sprayen.

2) Neem een redelijke hoeveelheid Phomollient Styling Foam, warm het product op in de handen, haal door het haar en zorg ervoor dat je alle haarstrengen meeneemt.

3) Föhn het haar en gebruik je handen voor meer volume en textuur.

4) Laat het haar losjes rond het gezicht vallen: creëer dimensie met een stijltang door kleine secties haar, 2-3 cm uit elkaar, met de tang naar beneden te duwen tot aan de hoofdhuid.

5) Maak een punk stijl met de handen en gebruik daarnaast Air Control Hair Spray om het kapsel vormvastheid te geven.

6) Wanneer het haar in model is, neem je kleine secties aan de rechterkant en vlecht het haar met draadjes in naar boven langs het hoofd voor een slordige, ingevlochten look. Herhaal dit aan de andere kant van het hoofd.

7) Fixeer met Control Force Firm Hold Hair Spray.[/su_box]

De backstage Aveda professionals, waaronder Bea Watson, Global Educator, Hair Styling; Bastian Casaretto, Artistic Director in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en Steven Laudat, Aveda Educator in Frankrijk hielpen Kamo’s ideeën tot leven te komen. Dit is overgenomen van een persbericht van Aveda.