Home Haartrends najaar 2021 met grafische contouren
Get the look

Haartrends najaar 2021 met grafische contouren

Duidelijke lijnen, mooie contouren en prachtige kleuren. Samen met het KIS creative team creëerde KIS Creative Director Natasja Keijzer een inspirerende najaarstrendcollectie ‘GRAFIX’.

Op het gebied van kleur is KIS heel duidelijk: koele tinten zijn zeker nog niet verdwenen, maar de warmere tinten zijn wel in opmars. Een zachte goudtint is dan ook wat KIS betreft warm welkom dit najaar in het straatbeeld.

De lob

Daarnaast is de bob terug van weggeweest maar dan wel een bob met een moderne twist. Eigenlijk is de bob nooit uit ons straatbeeld verdwenen. In de KIS variant zijn de lengtes wat langer, waardoor de bob dit najaar ook wel een lob wordt genoemd. Curtain bangs aan de voorzijde zorgen voor een grafisch gevoel. De pasteltinten maken deze trend compleet. De kleur is geïnspireerd op de heerlijk geurende bloemen van de sering, deze geven de bob zachtheid met een moderne twist.

De shag

Super speels en een tikkeltje eigenwijs is de shaggy look. Deze look geeft het kortere haar meer textuur en de naam verraad het al, een lekker eigenwijs, tikje rommelig karakter maar vooral powerful.