Home Haartrend 2011: Golven & Krullen
Get the look

Haartrend 2011: Golven & Krullen

Aveda’s top stylist Antoinette Beenders creëert eenvoudig golvend haar voor de Christian Siriano Herst/Winter 2011 Show:"De Christian Siriano look voor dit seizoen is krullend met matte, mooie golven die niet te beachy noch te glam zijn. Het is stijlvol op de eenvoudigste manier."
Stap voor stap instructies:
1. Breng Damage Remedy Daily Hair Repair aan op vochtig haar om het te herstellen en te beschermen tegen de hitte styling. Föhn het haar steil met een Mason Pearson borstel.
2. Gebruik een fijne kam en maak een scheiding in het midden en verdeel het haar in vier vlakken. Maak in ieder vlak twee losse vlechten. Maak de uiteinden vast met een elastiekje. Spray de vlechten met Air Control Hair Spray voor een lichte fixatie.
3. Begin bij de bovenkant van elke vlecht en breng dan een paar seconden de straigthener aan. Per vlecht beweeg je de straigthener langzaam naar beneden, zodat het geheel van elke vlecht is ingedrukt.
4. Verwijder voorzichtig de elastieken en gebruik je vingers om de krullen los te maak. Om zachte golven te maken in het haar borstel je het haar voorzichtig met een Mason Pearson borstel. Fixeer de look met Firmata Firm Hold Hair Spray
Dit artikel is overgenomen van een persbericht van Aveda