Home Haarlijn lente/zomer 2014
Get the look

Haarlijn lente/zomer 2014

Haarlijn-zomer-2014Waar laten de kappers zich deze zomer door inspireren? Als het aan de Haarlijn ligt, hebben de kapsels meer lengte, volume en beweging. De Haarlijn wordt samengesteld door een groep vooraanstaande kappers en wordt gepubliceerd door de Gezamelijke Nederlandse Kappers.

Na de korte kapsels van het afgelopen seizoen, zien we weer langer haar. Wel wordt er ingeknipt en -gesneden om het haar zo luchtig en soepel mogelijk te laten vallen. Dat zorgt voor een ideale basis voor diverse stylingvariaties met pit. 

haarlijn-vrouwen-kort-volume

haarlijn-vrouwen-kort-sluik

Strategisch kleuren
Met kleur kun je dit voorjaar alle kanten uit. Blond, roodkoper, middelbruin; veel kan en mag. Nieuw zijn de subtiele kleuraccenten die op strategische plekken in het haar zijn aangebracht. Het valt soms nauwelijks op, maar is dan ineens zichtbaar als het haar beweegt. Pastels, warme carameltinten, alles mag dit seizoen! 

haarlijn-vrouwen-lang-volume

BIG volume!
Leef je uit met styling! Door de lengte en de laagjes, kun je eindeloos varieren met je styling. We zien vooral veel volume, some met een knipoog naar de sixties. Je mag alles uit de kast halen om je haar body te geven; krultang, volumepoeder, een toupeerkam of een stevige wax of hairspray. En je mag ook wat hulp inroepen van zachte ‘opvulstukken’ of haarstukken waar je je haar omheen kunt bevestigen, zolang je haar maar volume krijgt. 

haarlijn-mannen-kort

haarlijn-mannen-ruig

Je kapper weet alles van deze nieuwe trends en kan je meer vertellen welk kapsel bij jou past. Maak vandaag nog een afspraak!

Kappers kunnen een  toolkit bestellen met alle foto’s van de Haarlijn en vaktechnische uitleg. De toolkit is te bestellen via www.nederlandsehaarlijn.nl De Nederlandse Haarlijn wordt mede mogelijk gemaakt door: L’Anza, Farouk Systems, Alter Ego en KIS van KAPPERS