Home Haarkleur trends uit Scandinavië
Get the look

Haarkleur trends uit Scandinavië

La-vie-en-roseIdHair presenteert de nieuwe collectie haarkleuren. Tim Hartley is het creatieve brein achter deze prachtige collectie. Hij is één van de bekendste haarstylisten ter wereld. Hij laat zijn creativiteit telkens opnieuw stimuleren, onderzoekt geheel vrij nieuwe richtingen en laat zijn artistieke vrijheid onbelemmerd nieuwe niveaus ontdekken. Zijn inituïtieve gevoel voor mode en zijn oog voor trends zorgen dat hij altijd voorop loopt.
Idhair-kleur-trends-1
Tim liet zich inspireren door de teksten van La vie en Rose,  de progressieve muziek, kunst en fashioniconen van de 20ste eeuw.
Tim Hartley:Grace Jones zong dit nummer in de jaren 70 en zij wist de dagelijkse liefde voor iemand zo mooi te vertalen in ‘la vie en Rose’. En ik voel dat ik nu aan de top zit van mijn werk en graag alles wat ik de afgelopen jaren in mijn vak heb geleerd wil vertalen naar de liefde die ik voor dit vak koester. ”La vie en rose is a celebration and my love song to hair”.
Met strakke lijnen, gevarieerde texturen en prachtige kleuren weet Tim Hartley natuurlijke schoonheid en de nieuwste fashion trends te combineren. Magenta, koper, rose- goud, perzik en lila kleuren worden gebruikt om de strakke lijnen en zachte silhoutten van zijn collectie te accentueren.
Idhair-kleur-trends-2
Idhair-kleur-trends-3
Dit artikel is overgenomen uit een persbericht van IdHair