Home Get the Look: Shiny curls
Get the look

Get the Look: Shiny curls

Kroeshaar wordt gevormd door allemaal fijne krullen, waardoor het haar altijd veel volume heeft. Maar kroeshaar is ook kwetsbaar en snel droog en daarom is het belangrijk om de juiste (styling)producten te gebruiken, die het haar niet uitdrogen.

Met deze producten creëer je deze 'Shiny curls' look!

Ook kan kroeshaar snel pluizig worden, maar dankzij deze styling toppers is dat verleden tijd! Deze sportieve look laat jouw curls shinen. Lees hieronder welke producten je daarvoor nodig hebt!

  1. TRINITY HAIRCARE CURL MOUSSE NATURAL HOLD - zorgt voor een adembenemende look zonder het haar te verzwaren. Gebruiken in nat haar, goed verdelen op de handen en vervolgens doormasseren in het haar.
  2. TRINITY HAIRCARE RE:LOAD POMADE NATURAL HOLD - is de perfecte afwerking voor krullend haar. Goed verdelen op de handen en in het haar aanbrengen, deze curl cream kan zowel op nat als op droog haar gebruikt worden.
  3. TRINITY HAIRCARE RE:LOAD CURL CREAM MEDIUM HOLD - geeft een krachtige bundeling van de krullen en beschermt krullend haar. Verdelen over de vingertoppen en de laatste pluizige punten nog in model brengen met deze pomade met een briljante glans.