Home GET THE LOOK & Bouchra Jarrar Paris Fashion Week 2014-15
Get the look

GET THE LOOK & Bouchra Jarrar Paris Fashion Week 2014-15

Bouchra-JarrarMoroccanoil was backstage aanwezig tijdens fashionweek Parijs bij de show van Bouchra Jarrar. Laat je inspireren door de prachtige foto's en leer van de tips van haarstylist Madeleine Cofano!

Bouchra Jarrar Haute Couture Autumn-Winter 2014-2015

Bouchra-Jarrar-Show-2014-15

GET THE LOOK

  1. Borstel al het haar uit het gezicht. Breng Moroccanoil Root Boost bij de haaraanzet. Gebruik de Moroccanoil Paddle Brush om het haar glad te maken met een föhn of stijltang. Draai elk deel en zet de 3 'krullen' vast bovenop het hoofd..
  2. Toupeer het haar aan weerszijden licht met je handen en zet het achter vast met speldjes, zodat het haar de speldjes bedekt. Spray met Moroccanoil Luminous Hairspray Medium om het haar te fixeren.
  3. Maak de 3 'krullen' bovenop het hoofd los en toupeer ze voor extra volume. Kam al het haar naar achteren en spray met Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.
  4. Gebruik Moroccanoil Frizz Control om alle losse haartjes en evt. pluis tegen te gaan. Breng een kleine hoeveelheid Moroccanoil Treatment aan op de haarpunten zodat de punten bijna 'nat' ogen.
  5. Verwijder nu alle haarspeldjes en toupeer het haar licht met je vingers. Gebruik de Moroccanoil Glimmer Shine Spray om het kapsel een prachtige glans te geven.

tips-Bouchra-Jarrar-Backstage

Hair by Madeleine Cofano for Moroccanoil | Photos by Morgane Pouliquen