Home Echte schoonheid centraal bij Keune
Get the look

Echte schoonheid centraal bij Keune

True-BeautyAlles stond afgelopen zondag in de Kromhouthallen in het teken van True Beauty, ofwel Echte Schoonheid. Schoonheid, die bij je persoonlijkheid past en niet gekunsteld overkomt. Keune ziet het als taak om hun kappers juist daarop te wijzen. Klanten zijn tenslotte echte mensen, die naar hun werk gaan, boodschappen doen, tijd met hun gezin doorbrengen, met vakantie gaan. Met hoogtepunten en dieptepunten, door weer en wind. En daar hoort een comfortabele look bij, waar iemand echt happy van kan worden.

Dagelijks-leven-Keune

Het begon al bij binnenkomst. Modellen in de schijnwerpers, op een schommel, samen op de bank of buiten een drankje doen. Allemaal stillevens uit het dagelijks leven. Vooraf was er een persdiner, waarbij de heer George Keune himself ons toesprak. Zoon Eelco stond ernaast te glunderen en met recht. Het bedrijf bestaat bijna honderd jaar en is door de familie helemaal zelf opgebouwd. Ze zijn in 1922 begonnen in Amsterdam. George vertelde dat zijn vader chemicus was, die in 1924 de 1e permanentvloeistof ter wereld had ontwikkeld. Wisten jullie dat dit uit Nederland kwam? Daarna groeide Keune snel uit tot een leverancier van haarproducten en inmiddels is Keune verkrijgbaar in maar liefst 70 landen! Bij Keune geloven ze niet in mooie praatjes en bakken geld in publiciteit stoppen. Dat geld bewaren ze liever voor de producten zelf. Eelco vertelde dan ook dat de slogan 'True Beauty' dan ook mede gebaseerd is op de mentaliteit van het bedrijf. Geen poespas, maar echt. Kappers worden geholpen met hun business en de komende jaren is Keune van plan dat nog meer te gaan doen. Van saloninrichting tot hulp bij bedrijfsvoering.

Keune-fam

stylsiten-keune

Klanten kunnen het gaan merken aan de nieuwe aanpak van de Keune kapper, die persoonlijker zal zijn, meer op het individu gericht. Iedereen is tenslotte uniek en langzamerhand beginnen de merken dat ook te beseffen. De show zelf liet ons veel dramatisch 'big hair' zien, dat voor mijn gevoel ver afstond van het idee True Beauty. Maar kappers houden wel van een beetje dramatiek en waren niet hierheen gereisd voor wat 'saaie kapsels'. Dit was een kappersshow en als die creaties in de salon maar vertaald worden naar draagbare coupes, hoeven wij ons als klant geen zorgen te maken. Leuk vond ik wel dat de enige styliste op het podium die zich van het geweld niets leek an te trekken, Kimm Koffijberg was die ingetogen haar liet zien.

Keune-kimm

De locatie was top, de sfeer zat er goed in en toen na afloop de muziek luider werd gezet, kon de echte party beginnen!

keune

Marit Heemskerk | WieWatHaar