Home Doe mee met de Next Hair Guru prijsvraag en win een jaar gratis haarverzorging!
Winacties

Doe mee met de Next Hair Guru prijsvraag en win een jaar gratis haarverzorging!


Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht ontvangen. Niet gewonnen? Probeer je geluk bij een van onze andere prijsvragen!
Het eerste seizoen van de Next Hair Guru is weer voorbij. Daan is onze eerste Nederlandse Hair Guru geworden en zoals hij zelf al aangeeft in het interview, is het ontzettend goed voor de kappersbranche en voor ons allemaal dat dit programma er is. Het wordt tijd dat Nederland meer op de kaart wordt gezet als land van top haarstylisten! Om de finale te vieren hebben we een leuke winactie voor jullie georganiseerd met een fantastische prijs van de sponsoren Keune en Carmen!
Je ontvangt een haarverzorgings- en stylingpakket met Keune Design producten t.w.v. € 350,-. Voldoende voor een heel jaar.*
*Dit is een vast samengesteld pakket dat bij normaal gebruik voldoende is voor 1 jaar haarverzorging voor 1 persoon.
KEUNE DESIGN is een complete lijn met professionele haarverzorgings- en stylingproducten voor ieder type haar en voor iedere stijl; nu met verbeterde formules en een nieuwe, stijlvolle uitstraling. Keune is expert op het gebied van professionele haarverzorgingsproducten en levert aan kappers in meer dan 70 landen wereldwijd. Keune producten zijn te koop bij geselecteerde kapsalons. Wil je meer weten over ons bedrijf en onze producten dan nodig ik je uit om te kijken op onze website: www.keune.nl
Daarnaast ontvangt de winnaar de Carmen ThermoCeramic Curls CT4200. In een handomdraai prachtige en weelderige krullen creëren; dat lukt je met de ThermoCeramic Curls van Carmen. De krultang heeft een diameter van 19 mm en een keramische coating, wat zorgt voor een optimaal resultaat.
Met de variabele elektronische temperatuurregeling tussen 120°C en 200°C, is stylen nog nooit zo eenvoudig geweest. De krultang is snel op temperatuur en is het voorzien van een ophangring en handig in gebruik dankzij het lange draaisnoer en de auto-shut off.
Hoe kun je deze prijs winnen?
Je kunt op twee manieren meedingen naar deze fantastische prijs t.w.v. €380,-
1. Schrijf een beoordeling* over jouw kapper!
2. Maak een filmpje** waarin je vertelt wie jouw favoriete kandidaat van de Next Hair Guru was en waarom.
Je kunt natuurlijk ook allebei doen 😉
Stuur een mail naar info@wiewathaar.nl met NHG als onderwerp. Zet in de mail je naam en adres. Als je een beoordeling hebt geschreven, vermeld dan ook je profielnaam. En als je een filmpje hebt gemaakt, stuur de video mee als bijlage in de mail.
*Zo schrijf een beoordeling: ga naar de homepagina en klik op “schrijf een review”(deze knop staat linksboven onder de salonfinder). Kies de kapper of het product waarover je iets wilt schrijven en ga naar die pagina. Als je daar weer klikt op de knop “schrijf review” verschijnt een venster waar je jouw mening kunt geven. Je moet wel ingelogd zijn om een review te schrijven.
**Je kunt al een video maken met je mobieltje! Dat mag een spontaan filmpje zijn. We kijken naar de inhoud, niet naar hoe het gemaakt is!
De actieperiode loopt tot 15 januari 2012. De winnaar krijgt bericht en hun prijs wordt thuisgestuurd. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Keune Nederland en Glen Dimplex Benelux.
Meer prijzen winnen? Kijk op www.prijzenzolder.nl www.PrijZ.nl of www.prijsvragenplaza.nl