Home Dit zijn dé 12 leukste kapsels voor Aziatisch haar
Get the look

Dit zijn dé 12 leukste kapsels voor Aziatisch haar

Aziatisch haar is de meest sterke haarsoort. Niet voor niets zijn de meeste extensions gemaakt van Aziatisch haar. Je kunt het krullen, kleuren en nog zal het niet snel afbreken. Aziatisch haar saai? Kijk dan snel verder, want deze looks bewijzen het tegendeel!

Laat je inspireren door deze mooie kapsels voor vrouwen met Aziatisch haar. Dit haartype is meestal dik en heel steil, iets waar veel vrouwen jaloers op zijn. Deze kapsels laten zien dat je er wel heel veel kanten mee op kunt!

Lang Aziatisch haar

Het dikke Aziatische haar is perfect om te laten groeien omdat dit haartype sterk is en niet snel zal afbreken. Wil je toch een ander kleurtje dan zwart, laat je dan eens adviseren bij de kapper!

Hair: Alexander Kiryliuk
Hair: Alexander Kiryliuk
Hair: HOB Academy
Hair: Daniele De Angelis

Kort Aziatisch haar met kleur

Ook een korte coupe staat Aziatische vrouwen meestal heel goed. Het dikke haart is perfect voor een warrige pixie-cut, gebruik wel stylingsproducten met een stevige hold. Een vrolijk kleurtje maakt deze look helemaal spannend.

Hair: Charo Garcia
Hair: Esther de la Fuente
Hair: Maria Karchnakova
Haar: Ivonne Martens

De bob in variaties

Met of zonder pony, de bob is perfect voor dik haartype dat van nature zo steil valt.

Hair: Shah Hosseinpour
Hair: Keune Haircosmetics
Hair: Daniele De Angelis
Hair: Esther de la Fuente

Welke van deze 12 kapsels voor Aziatisch haar heeft jouw voorkeur? Maak een afspraak met je kapper om je goed te laten adviseren wat het beste bij jouw gezichtsvorm staat.

Meer inspiratie? Bekijk het hier in ons LOOKBOOK!