Home De 5 beste vaderdag verwentips
Solutions

De 5 beste vaderdag verwentips

Je hebt er maar één van op de hele wereld: je vader! Dus extra reden om hem lekker in het zonnetje te zetten op vaderdag. Over precies 1 week, op 21 juni is het alweer zover en misschien heb je hem door de hele coronatijd elke dag gezien, of misschien wel helemaal niet. Maar laat weten dat je op die dag aan hem gedacht hebt en wat is nou fijner te geven dan een setje waar hij zichzelf lekker mee kan groomen en verwennen?

Wij hebben een aantal giftsets voor jouw papa op een rijtje gezet, dit vonden wij de leukste voor papa's met verschillende wensen:

Voor een papa met baard

Baxter of California is een trendsettend Amerikaans verzorgingsmerk voor mannen, met state-of-the-art producten speciaal voor de mannenhuid. De Barbe(red) set komt in een leuke bus met daarin de bestseller baardverzorgingsproducten van dit stoere Californische merk.

Voor papa op reis

Deze plane-friendly reisset met alle benodigde beautyproducten in speciale 60 ml verpakkingen zijn het beste dat Baxter of California te bieden heeft voor de drukke man op reis. Ideaal dus voor vader die vaak onderweg is! Deze On The Road travel kit van Triumph & Disaster zal ervoor zorgen dat je vader fris en geschoren blijft onderweg. Dit stoere mannenmerk uit Nieuw-Zeelands merk is ontwikkeld door de cricketspeler Dion Nash en geliefd bij vele mannen.

Voor papa met stijl

Wil jouw vader er altijd stijlvol uitzien en besteed hij veel aandacht aan zijn haar- en huidverzorging? Dan is deze Frequent Styler set van Malin+Goetz perfect voor hem! Met deze set kan hij lekker deze 6 topproducten uitproberen. Malin+Goetz is een een modern cutting edge merk uit New York dat wetenschap en natuurlijke ingrediënten op effectieve wijze combineert.

Voor papa thuis

Houdt jouw vader van gezellige avondjes thuis? Dan vindt hij deze geurkaarsen van Malin+Goetz vast geweldig! Zoals deze Cannabis Candle met een geur die zowel verslavend als sexy is! Of misschien vindt hij de Cannabis Perfume Oil ook wel lekker, je kunt deze roller op vele manieren gebruiken.De Dark Rum geurkaars is een heerlijke samensmelting van de verleidelijke, warme en exotische geur van de traditionele rum. En de Leather Candle vinden de meeste mannen lekker, deze herinnert je aan de tonen van zacht gedragen leer, sensueel sandelhout en amber. Welke past bij jouw papa?

Voor rock 'n roll papa

Kan jouw vader wel een beetje 'rock 'n roll' waarderen en houdt hij van stoere producten met een knipoog? Dan is deze Rock & Roll Suicide Exfoliating Face Scrub van Triumph & Disaster het ideale cadeau voor hem. Deze milde scrub zorgt dat de gezichtshuid van deze stoere papa weer zo zacht is als van een baby!

Nog meer tip voor Vaderdag, of gewoon lekker omdat je man bent of iemand wilt verwennen? In deze link staan ze voor je klaar!