Home CATWALK HAIR stormy New York
Get the look

CATWALK HAIR stormy New York

Voor haar Spring/Summer 2015 collectie was Ann Yee geïnspireerd door de onstabiele weersomstandigheden van New York, vooral die onvoorspelbare tijd tussen de late winter en de vroege lente. “Het romantische van een stormachtige lente ontmoet mixed media,” zei Yee bij de Refinery Rooftop waar haar collectie werd gelanceerd.

get-the-look-aveda-Ann-Yee
De stijl die AVEDA’s gastartiest Jon Reyman heeft gecreëerd, wordt gekenmerkt door soepel vallende krullen die samengebonden zijn in een volle paardenstaart. Dit sluit erg mooi aan op de kleding met strakke lijnen en mooie texturen.

De super gladde top van het haar ontwikkelt zich tot mooie krullen wat volgens Yee perfect past bij de tijd van het jaar waarin je in de stad opeens wordt overvallen door een krachtige storm.

GET THIS LOOK

 aveda-2014-stappen

Stap 1: Maak een strakke scheiding aan de linkerkant van het hoofd en verdeel het haar in een linker, rechter en achter sectie. 

Stap 2: Breng Smooth Infusion Naturally Straight aan op de secties en föhn het haar van het gezicht af droog. Dit zal er voor zorgen dat het haar steiler wordt aan de voorkant.

Stap 3: Wanneer het haar steil is, spray Control Force Firm Hold Hair Spray in het haar. Werk horizontaal per sectie, wikkel plukken haar om grote U-pinnen in de vorm van een acht. Zet dit vervolgens vast met een klein clipje.

Stap 4: Houd iedere vastgezette sectie voor 10 seconden vast met een stijltang om de vorm te behouden. Wanneer de sectie afgekoeld is, kun je de pinnen verwijderen en het haar uitborstelen met een Aveda Wooden Paddle Brush.

Stap 5: Breng Light Element Texturizing Creme met je handen voorzichtig aan in de golven van het haar, terwijl je ook het haar bovenop het hoofd glad houdt.

Stap 6: Trek de zijplukken van het haar terug zodat ze samenkomen op een punt net links van het midden van het hoofd. Zet ze vast met een doorzichtig elastiek. Pak de pluk aan de onderkant van het hoofd en wikkel dit om het elastiek en zet dit vast met een clipje.

Stap 7: Maak de look af met Control Force Firm Hold Hair Spray.

Dit artikel is overgenomen van een persbericht.