Home CATWALK HAIR Cool Kids
Get the look

CATWALK HAIR Cool Kids

get-the-look-Richard-Chai-2015-womenHet draaide allemaal om individualiteit en het karakter tijdens Richard Chai’s show van de Spring/Summer collectie 2015. Om alles cool and fresh te behouden, ging Aveda’s gastartiest Frank Rizzieri voor minimalisme met getextureerd haar en een gewaagde en onderscheidende look.

We werkten met het natuurlijk vallend haar van het model en eigen textuur voor een wet/dry look. Het zag eruit alsof ze zo onder de douche vandaan kwam, met haar handen door haar haren was gegaan en haar dag was begonnen; absoluut de stijl van een cool girl.

GET THIS LOOK

Aveda-women-2015

Stap 1: Borstel het haar met een Aveda Wooden Paddle Brush en bereid het haar voor met Smooth Infusion Naturally Straight, om het haar steil te krijgen.

Stap 2: Gebruik een föhn en een ronde borstel om golvende, zachte lokken te creëren.

Stap 3: Spray Pure Abundance Style Prep over het haar wanneer het steil is, om een lichte wetlook te creëren.

Stap 4: Creëer een punt in het midden van het haar en werk van de top naar beneden terwijl je het licht in sprayt  en de plukken langs de oren trekt.

Stap 5: Breng nogmaals Pure Abundance Style Prep aan terwijl je met je handen zachtjes door het haar woelt om een subtiele look te creëren.

Stap 6: Spray het haar in met Control Force Firm Hold Spray voor een perfecte fixatie.


 

aveda-richard-chai-2015-men

Bij de mannen speelden we met natuurlijk vallend haar, om een passende textuur te creëren. Het draaide allemaal om de man die een avond uit ging en de volgende morgen wakker word met dit kapsel. Hij haalt nonchalant zijn handen door zijn haar en startte de dag; absoluut een stoere man statement.

GET THIS LOOK

Aveda-men-2015

Stap 1: Kijk goed hoe het haar van nature valt.

Stap 2: Gebruik een föhn voor krullend en golvend haar, om zo knikken in het haar te verzachten.

Stap 3: Gebruik Pure Abundance Hair Potion om het haar er nonchalant warrig uit te laten zien. Gebruik de vingers en handen om het product in het haar te kneden.

Stap 4: Werk met je vingers naar de bovenkant van het haar, kneed het in het gewenste model.

Stap 5: Spray met de Control Force Firm Hold Hair Spray de look goed in voor een perfecte finish.

Dit bericht is overgenomen van een persbericht van Aveda.