Home Blockbuster! Indola Streetstyle najaar 2020
Get the look

Blockbuster! Indola Streetstyle najaar 2020

Kappersmerk INDOLA liet zich voor deze collectie inspireren door streetstyle looks uit de hele wereld. Het resultaat zijn twee frisse fashion looks, waarbij gebruik is gemaakt van de zgn. ‘blockbuster techniek’. De rijke tinten passen helemaal bij het najaar. In deze periode na de zomer, neemt de vraag naar diepe tinten en hoogglanzend haar toe en deze collectie speelt daar goed op in.

Geïnspireerd door de veranderende tinten van de natuur - zoals verkleurde bladeren en kastanjes – laten deze looks de kleuren van de herfst zien. De vormen passen ook meer bij dit seizoen; ze zijn meer gestructureerd, maar blijven speels.

Blockbuster techniek

Deze nieuwe techniek maakt gebruik van paneling; diverse tinten die het haar een speelse twist geven en zorgen voor een multidimensionale effect. Het is dé kleurtechniek van dit najaar!

Look 1 #toffeehair

Deze look speelt met natuurlijke herfsttinten en voegt daar een vleugje honing aan toe. Het zachte kleurenpalet wordt gecombineerd met een sterke coupe, waardoor de stijl een rebelse twist krijgt.

Deze coupe mixt de rommelige lengtes met een sterke face framing door middel van een tweelaagse afdeling om een speels silhouet te creëren. De middenscheiding versterkt deze felle uitstraling nog eens extra.

Look 2 #halofringe

De blockbuster techniek zorgt hier voor een schitterend multi-tonaal effect, in combinatie met een bijna architectonische gestructureerde coupe.

Een afgeronde vorm met een opvallende korte sectie naar de achterkant van het hoofd toe is in contrast met een opvallende pony om de panelling-techniek te accentueren.

Hair: INDOLA Global Ambassadors Paddy McDougall & Andy Smith