Home Ben jij onweerstaanbaar met Valentijn?
Get the look

Ben jij onweerstaanbaar met Valentijn?

Valentijnsdag staat weer voor de deur, de dag van de liefde! 14 februari is het zo ver en die datum kan niet beter gekozen zijn. Want wie heeft dan geen behoefte aan een lief woord, knuffel of zelfs een romantische date? De feestdagen lang voorbij, de lente nog ver weg en buiten is het koud en triest ... Tijd dus om je look voor te bereiden, zodat jij die dag echt onweerstaanbaar bent!

Het haar

Valentijn-haar-1 Valentijn-haar-2 Valentijn-haar-3 Valentijn-haar-4 Valentijn-haar-6

Krullen, golven, vlechten, het mag allemaal - zolang het maar romantisch is. Nonchalant is hier het sleutelwoord, dus maak het niet te strak, trek hier en daar wat plukjes los. Ben jij heel handig met vlechten? Probeer dan eens deze leuke vlechten in hartvorm, of maak schattige strikjes van je haar. Laat je inspireren door deze leuke kapsels!

Je lippen

Valentijn-lips-1 Valentijn-lips-2 Valentijn-lips-3

Lippen zijn sexy en op Valentijn laat je dat glossje maar even liggen en grijp je naar een lippenstift met goede dekking. Zolang het roodtinten zijn mag het; van donkerrood tot pink red. Als je de look echt wilt afmaken, kun je wat eyeliner gebruiken voor een extra sultry blik. Succes!

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

Bron: modernfashionblog.com