Home Beautiful shades | toveren met kleur
Get the look

Beautiful shades | toveren met kleur

Het is maart en de lente komt alweer om de hoek kijken. De natuur ontwaakt na een lange winter; de bomen worden groen en bloemen bloeien in alle mogelijke kleuren. Kleur, dat is ook ons thema van deze maand: BEAUTIFUL SHADES. Laat je haar shinen dankzij de magie van de kapper!

Vraag je kapper naar de mogelijkheden voor jouw haar en samen kunnen jullie dan de kleur bepalen, die het best bij jou past. Om het je makkelijker te maken, zetten wij hier alvast de 5 meest actuele kleurtrends voor je op een rij:

1. Luxury Brunette

Haar: Bianca van Zwieten, Lisa Veen, Susanne van Ingen | Fotografie: Chris Philippo | Styling: Marja Bennenbroek • Make-Up: Michael Salmen

Goed nieuws voor brunettes, want bruin haar is helemaal hot dit seizoen! Bij deze trend gaat het om haar met een luxe uitstraling; haar dat glanst en er gezond uitziet. Laat je kapper toveren met bruintinten.

LEES OOK: De 'luxury brunette' is helemaal hot!

2. Goudkoper

Ook met rode lokken zit je goed dit voorjaar. Maar dan een lichtrood, dat ergens het midden houdt tussen oranje en blond. Vraag je kapper wel om productadvies, want rood haar kan snel droog worden en daardoor dof, waardoor de kleur vaal wordt. Een goede verzorging is echt een must bij deze kleur!

Hair: Francis Schroembges

BEKIJK OOK: Pinterest Golden Copper

3. Silver champagne

Hair: Eric Zemmour | Photo: Stéphane Gagnard | MUA: Kelly McClain

Deze kleur heeft het best of bost worlds, want er zitten zowel koele als warme blondtinten in. Deze kleurtrend is prachtig voor asblondines die hun haar net iets warmer willen kleuren, maar geen goudblond willen. Laat je kapper spelen met koel en warm voor een schitterend resultaat!

BEKIJK OOK: Pinterest Silver champagne

4. Love your grey!

2022 is helemaal van het accepteren zoals jij bent en als daar een paar grijze lokken bijhoren, so be it! Omarm je grijze haren en laat je kapper er iets moois van maken, in plaats van ze te bedekken met haarverf. Omdat ouder wordend haar snel droog kan worden en (chemische) haarverf het haar meestal ook iets uitdroogt, ben je met deze trend ook nog eens extra lief voor je haar! Bovendien heb je geen last meer van die vervelende uitgroei.

Hair: Francis Schroembges

BEKIJK OOK: Pinterest Love your Grey!

5. Mixing shades

Hair: Daniele De Angelis, TONI&GUY, London | Colour: Siobhan Haug | Make-up: Monnie Kaurs | Styling: Veronika Greenhill | Photographs: Kevin Luchmun

Je hoeft het natuurlijk niet bij één kleur te houden! Je natuurlijke haarkleur mixen met een heel andere kleur, kan tot verrassende resultaten leiden. Hier heb je wel een hele kundige kapper voor nodig, zodat je nieuwe look niet een carnavalskraker wordt!

BEKIJK OOK: Mixing Shades