Home Twee mannen vertellen: Voller haar dankzij de Aveda Thickening Paste!
Getest voor hem

Twee mannen vertellen: Voller haar dankzij de Aveda Thickening Paste!

Aveda heeft een nieuw stylingproduct voor mannen op de markt gebracht; een Thickening Paste die het haar instant voller zou maken. Van zulke claims is het altijd maar de vraag of dat echt zo is. Nu is Aveda wel een betrouwbaar merk, maar we wilden toch eerst zelf de test nemen voordat we dit konden onderschrijven.

We hebben de Thickening Paste getest bij 2 mannen met verschillende haartypes. Bas heeft fijn maar wel veel haar dat snel vet wordt en Lennart heeft last van dunner wordend haar. Alle twee de mannen gebruiken dagelijks een paste of wax om hun haar in model te krijgen.

Het resultaat bij Bas

Aveda-thickening-cream-bas

Bij Bas zie je duidelijk meer volume. De kuif die hij zo graag wil, maar snel inzakt, blijft dankzij de Thickening Paste goed zitten. Ook lijkt het haar voller en steviger.

Wat me opvalt is de heerlijke, kruidige geur. Ik geloof nooit zo in allerlei claims van haarproducten, maar deze paste doet gewoon wat het belooft. Mijn haar voelt echt dikker aan en op de foto zie ik het verschil ook heel goed!

Het resultaat bij Lennart

Aveda-thickening-cream-lennart

Lennart heeft last van dunner wordend haar en heeft al heel veel stylingproducten geprobeerd. Hij behoort helemaal tot de doelgroep van deze Thickening Paste, maar was ook sceptisch of het echt zou werken. Gelukkig verwachtte hij geen volle bos met dik haar, maar zijn dunne haar voelde wel wat voller. Doordat het goed in model blijft, kon hij zijn haar zodanig stylen en kneden, dat het leek alsof hij meer haar had. Natuurlijk is het effect optisch en verdwijnt weer met het wassen, maar Lennart heeft het er graag voor over en was verrast door het resultaat!

Ik was deed eigenlijk een beetje lacherig over dit product, toe ik het mocht testen. Dit soort praatjes geloof ik nooit en ik heb al zoveel geprobeerd. Nu heb ik er ook niet ineens meer haar bij, het is geen tovermiddel. Maar toen ik in de spiegel keek, was ik wel heel blij met hoe het zat. En het fijne is dat het zo ook bleef zitten. Deze paste moet ik echt hebben!

Lennart had ook al eerder voor ons de Invati for Men producten getest. Hieronder kun je lezen wat zijn ervaring was. Na zes weken het resultaat dat niet was verwacht

Hij gebruikt de producten nog steeds en ziet zelf - hoe subtiel ook, wonderen bestaan immers niet - dat het wel verschil maakt.

Aveda-invati

Deze producten zijn echt heerlijk in gebruik, vooral de shampoo die een lekker tintelend gevoel geeft op mijn hoofdhuid. Mijn haar is natuurlijk dun en ik heb ook niet de illusie dat het door deze producten gaat bijgroeien. Wel merk ik dat de haaruitval is gestopt. Ik zie nauwelijks meer haren in het doucheputje en er is een betere dekking op mijn hoofd. Ik blijf de producten zeker gebruiken omdat ik nu weet dat mijn haaruitval weer erger wordt als ik stop. En dat is voor mij het geld zeker waard!