Home Na zes weken het resultaat dat niet was verwacht
Hair solutions

Na zes weken het resultaat dat niet was verwacht

Een steeds dunner wordend kapsel, zelfs de topspeler van Real Madrid kampt ermee. Meneer Bale lost het op door een goed gepositioneerde manbun. Ik vroeg Lennart, die ook kampt met dunner wordend haar op zijn kruin, wat hij daar nou van vindt. Lennart vindt dat iedereen zelf moet weten hoe ze met hun haarverlies omgaan, maar hijzelf gelooft toch meer in een structurele aanpak. Zo heeft hij pas de Invati producten van Aveda for Men™ geprobeerd. Hij had de producten dan ook al geprobeerd en daarover een review geschreven.

LEES HET VERSLAG VAN LENNART HIER

Aveda Invati Men™

Na 6 weken gebruik vond hij wel dat z'n haar voller leek en beter te stylen was. Maar hij kwam vorige week terug van vakantie en vertelde mij dat zijn vriendin tegen hem had gezegd dat zijn kale plek veel minder was geworden! Ze kon het extra goed zien in de zon, aan het zwembad en stond zo perplex dat ze een foto maakte als bewijs. Invati doet dus echt wel wat voor je haar, zolang je het braaf elke dag inmasseert en blijft gebruiken.

Aan Lennart hebben ze er voorlopig een goede klant over gehouden. Bekijk zelf de foto maar eens en vergelijk deze met een foto die een jaar geleden is genomen. Wat een verschil!

before-after

Lees ook; Getest: Aveda Invati Advanced