Home Wesley's haar
Solutions

Wesley's haar

Wesley (26) werkt in de horeca. Hij heeft hiervoor de opleiding Mode en Vormgeving en Fashion and Retail Management gevolgd. Op dit moment is hij druk bezig zijn eigen zaak op te zetten.

Passie voor ...? Ik heb passie voor mooie kleding en schoenen! Ik vind uiterlijk erg belangrijk want kleding en het haar maken toch wel de man!

Hoe omschrijf je jouw stijl? Mijn stijl is op dit moment toch wel een beetje kak! Maar dan met een knipoog; stoere jeans eronder met een paar dikke puntschoenen. Vroeger was ik echt een H&M freak maar naarmate ik ouder word krijg ik een wat duurdere smaak.

Stijlicoon? Lastige vraag. Ik vind Victor en Rolf heel vet alleen heb ik met mijn lengte van 2 meter wel eens moeite met kleding kopen. Daardoor heb ik altijd mijn eigen stijl gehad dus ik zie mezelf maar als stijlicoon haha.

Wat is je haartype? Ik heb heel erg lastig haar. Wanneer het langer word is het echt te dik en gaat het extreem krullen. Ik zou wel eens gewoon steil haar willen hebben.

Verf je je haar? Nope! heb ik 1 keer gedaan en echt nooit weer!

Originele haarkleur? Zwart, eigenlijk heel donker bruin.

Heb je een haarprobleem? Ja, dat het zo dik is 😉

Favo haarproduct? L'Anza Taffy  en L'Anza Molding Paste! En Studio Line Remix van L'Oréal.

Wat wil je max voor een haarproduct betalen? Maakt me niet zoveel uit als het resultaat maar mooi is.

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan je haar? Ongeveer 10 minuten, niet zo lang dus.

Hoe vaak was je je haar? Om de dag.

Vertel eens iets over jouw haarritueel Ik laat het altijd natuurlijk drogen. Ook als ik weinig tijd heb, laat ik m'n haar eerst droog worden. Ik gebruik nooit een föhn.

Trouw aan je kapper? Ja al 7 jaar bij dezelfde topkapper! Kapsalon Studio S

Hoe vaak ga je naar de kapper? Best vaak voor een man! Ik ga om de week en heb zelfs een vaste tijd. Ik ben altijd de laatste klant zodat we na die tijd nog gezellig koffie kunnen drinken.

Wat besteed je ongeveer per bezoek? Hangt er vanaf of ik ook haarproducten meeneem maar gemiddeld € 25,-

Hoe belangrijk is je haar? Heel belangrijk! Ik heb heel veel verschillende kapsels gehad en ik vind toch dat het veel uitmaakt. Haar bepaalt voor een groot deel je uitstraling .

Grootste haardrama ooit? Dat ik na een ruige nacht op m'n werk 's ochtends wakker werd met allemaal happen uit m'n haar. Ik had in een dronken bui gezegd dat mijn baas m'n haar wel even mocht knippen! Nou, hierna drink ik bijna niet meer! Zo belangrijk is mijn haar dus 😉

Wil je verder nog iets kwijt over je haar? Ik ben blij met m'n haar omdat het altijd mooi glanst.