Home Overweeg je een tattoo? Kijk dan eerst hier voor inspiratie!
SPECIALS & UPDATES

Overweeg je een tattoo? Kijk dan eerst hier voor inspiratie!

Het is de eerste keer dat we over tattoo's schrijven, maar we zien zoveel mooie voorbeelden voorbijkomen. Eigenlijk kun je deze tattoo's ook beter body art noemen, zo mooi zijn ze. Een tattoo nemen is een grote stap, want je haalt het er niet met een beetje reinigingsmelk weer af. Maar als je er toch een wilt nemen, laat je dan ook inspireren door deze prachtige voorbeelden!

Matching tattoos

Deze tattoo's laat je op 2 lichaamsdelen zetten. Alleen zijn ze mooi, maar samen nóg mooier!

tattoo-8

Zwart-wit Tattoos

Hou je niet zo van kleur? Overweeg dan een tattoo in zwart en wit, waarbij het wit meer wegvalt, maar juist een heel subtiel geheel vormt met de zwarte vormen.

tattoo-9

Aquarel Tattoos

Het lijken wel waterverftekeningen uit een kinderboek, zo mooi zijn deze tattoo's. Bedenk wel dat zulke heftige kleuren sneller kunnen vervelen en nogal overheersen bij een zomerse outfit.

tattoo-7

Line art Tattoos

tattoo-6

Prachtige stylistische zwarte lijntekeningen, waarbij de vorm is afgestemd op het lichaamsdeel om zo een geheel te vormen.

Voet tattoos

tattoo-5

Inspirerende voorbeelden van een kleine tattoo op je voet. Voordeel van zo'n tattoo is dat je het makkelijk kunt bedekken en je zo een heel 'geheim' mooi platje op je lichaam hebt.

Storyboard tattoos

We noemen ze zo omdat het iets wegheeft van een storyboard of een half ingekleurde schets. Kun je niet kiezen tussen kleur of zwart-wit? Dan is dit het perfecte compromis!

tattoo-3

Stencil Tattoos

Deze tattoos lijken op een gestencilde vorm, waarbinnen een patroon is gedrukt. Een prachtig uniek effect, dat alle ogen zal blijven trekken. Is het nou een roos of een tor? Mooi!

tattoo-2

Botanical Tattoos

De tekeningen kunnen zo uit de Hortus Botanicus komen, prachtige realistische tekeningen uit de natuur. Wel groot en opvallend, maar prachtig bij een gebloemde blouse zoals hieronder!

tattoo-1

Heb jij al een tattoo? We zijn benieuwd, post je foto hieronder!

Bron: Bored Panda